Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

VIDEO | Momentul răvăşitor, care nu s-a văzut la TV. Andrei Radu i-a dedicat victoria cu Anglia surorii lui, care nu mai e în viaţă

VIDEO | Momentul răvăşitor, care nu s-a văzut la TV. Andrei Radu i-a dedicat victoria cu Anglia surorii lui, care nu mai e în viaţă

Fotbal

Comentarii

Aşa cum obişnuieşte, dar cum puţini ştiu, Andrei Radu îi dedică fiecare victorie, surorii lui Ema, care s-a stins din viaţă la 14 ani, atunci când portarul avea nouă ani.

Andrei Radu are o poveste de viaţă marcată de un moment care a schimbat totul pentru el. Atunci când avea nouă ani, sora lui, Ema, a murit din cauza unei boli de imunitate. Portarul, jucător la Viitorul Bucureşti la acea vreme a suferit un şoc teribil. De atunci, joacă mereu cu poza Emei pe sub echipamentul de joc, se roagă pentru ea şi o consideră îngerul lui păzitor. 

Aseară, după victoria superbă în faţa Angliei, Radu a mers la galerie cu un tricou pe care era inscripţionată poza surorii lui, alături de mesajul: "Te iubesc, Ema! Îţi datorez tot!"

Într-un interviu acordat pentru gsp.ro în urmă cu şapte ani, mama lui a povestit un episod tulburător:"La un meci cu Academia Hagi eram în spatele porţii lui Andrei, iar Ianis Hagi se pregătea să execute un penalty. Andrei s-a întors spre mine, s-a închinat şi mi-a zis: «Ema e Sus şi mă veghează! Voi apăra». A parat şutul, apoi mi-a spus «Am simţit că a fost o altă mînă în calea mingii»", a povestit mama lui Radu. 

Tatăl lui Radu a dezvăluit că decesul fiicei lor i-a influenţat cariera lui Radu, până într-atât încât au refuzat oferte pentru fiul lor: "Au existat mai multe oferte pentru Andrei, dar avem problema noastră, să fim lîngă Ema! Mergem zilnic la mormîntul ei, din cimitirul Cernica. Băiatul a fost dorit de Valenciennes, de Lorient, de Fulham, de Academia Hagi şi de alte echipe din ţară, dar am ales Dinamo pentru ca Andrei să fie aproape de familie".

Afla mai multe despre: raduandrei raduema 

viewscnt
Articole similare