Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

VIDEO | Momentul special pe care l-a trăit Moruţan pe Cluj Arena: "Am avut puţine emoţii" Dorinţa expresă a mijlocaşului

VIDEO | Momentul special pe care l-a trăit Moruţan pe Cluj Arena: "Am avut puţine emoţii" Dorinţa expresă a mijlocaşului

FCSB

Comentarii

Olimpiu Mouruţan s-a întors pe stadionul pe care a debutat în fotbalul mare. Înainte să fie cumpărat de Gigi Becali de la Botoşani, fotbalistul de 20 de ani a evoluat pentru Universitatea Cluj în Liga 2.

Moruţan a jucat în tricoul alb-negru în stagiunea 2015-2016.
 
"Am avut puţine emoţii când am intrat pe teren şi am auzit publicul cântând. Vreau să le spun că le ţin pumnii în următoarele meciuri şi îi aştept în Liga I. E puţin dificil, dar eu cred în eu, că au o echipă foarte bună. Aţi văzut, ne-au pus la muncă în seara asta şi dacă o ţin tot aşa, pot să promoveze liniştiţi în Liga I" este de părere fotbalistul naţionalei de tineret. 
 
Moruţan a fost titular în Cupa României şi în 16-imi. În campionat a existat însă un singur meci în care a fost folosit din primul minut. 
 
"Îmi doresc asta de când am venit, să joc meci de meci. Dar cu timpul îmi aştept locul de titular şi să joc mereu. Vrem să câştigăm toate trofeele, suntem FCSB şi vrem să fim pe primul loc şi să câştigăm Cupa. Nu trebuie să ne uităm la alţii, trebuie să ne uităm la noi, să vedem ce avem de muncit şi să luăm fiecare meci în parte şi să îl câştigăm" a încheiat Moruţan. 
 

Afla mai multe despre: fcsbmoruţanuniversitatea cluj 

viewscnt
Articole similare