Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

VIDEO | Mondialul de handbal le dă încredere tricolorilor. "Putem merge la turneul final!"

VIDEO | Mondialul de handbal le dă încredere tricolorilor. "Putem merge la turneul final!"

Handbal

Comentarii

Naţionala de handbal s-a întors cu o victorie şi două înfrângeri din stagiul de pregătire din Slovacia. Tricolorii s-au uitat şi la rezultatele de la Campionatul Mondial şi au prins curaj.

Naţionala de handbal a câştigat doar meciul cu Olanda dintre cele trei jucate în stagiul din Slovacia. Partidele jucate contra echipei ţării gazdă au reprezentat înfrângeri pentru tricolori, care nu sunt însă supăraţi. Din contră. 

"Al doilea meci cu Slovacia nici nu îl iau în considerare. A fost după o periadă lungă de pregătire şi nimănui nu i-a mai stat capul la handbal. Primul meci pierdut la un gol a fost un meci bun", a declarat Csepreghi la sosirea în ţară. 

România a terminat partidele amicale şi urmează partidele cu Lituania, apoi meciurile retur cu Portugalia şi cu Franţa, din preliminarille Campionatului European din 2020. Momentan, situaţia nu e bună pentru România în grupa de calificare. A pierdut primele două meciuri cu Portugalia şi cu Franţa. Cele două partide au coincis cu debutul lui Montoya pe banca naţionalei. Abia acum, după trei săptămâni de pregătire, tricolorii simt că au înţeles ce vrea ibericul de la ei. 

"Se mai poate obţine calificarea. Acum urmează meciurile cu Lituania. Sunt foarte grele şi apoi vedem cu calificarea. Pe lângă astea două meciuri trebuie să câştigăm cu Portuigalia şi să facem şi un meci foarte bun în Franţa", a spus Csepreghi.

Din Slovacia, tricolorii au urmărit cât au putut şi Mondialul de handbal, transmis în direct de Telekom Sport, iar prestaţiile echipelor considerate mai slab cotate le dau speranţe tricolorilor. 

Întrebat dacă România poate fi naţionala care vine din spate în acest an, secundul Voica a răspuns: "Asta a dost una dintre discuţiile pe care le-am avut, care ne-a dat speranţă în ceea ce priveşte abordarea noilor partide, pentru că echipele mici au făcut surprize. Nu mai sunt echipe mici."

Afla mai multe despre: romanianationalahandbalcampionat europeancampionat mondial 

viewscnt
Articole similare