Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

VIDEO | Monopostul lui Leclerc, distrus într-un accident la antrenamentele de la GP-ul Arabiei Saudite. Care e starea pilotului

VIDEO | Monopostul lui Leclerc, distrus într-un accident la antrenamentele de la GP-ul Arabiei Saudite. Care e starea pilotului

Formula 1

Comentarii

Monopostul pilotului Charles Leclerc (Ferrari) a fost distrus, vineri, la antrenamentele de la Marele Premiu al Arabiei Saudite, la Jeddah, accident din care monegascul a scăpat nevătămat.

Accidentul a avut loc în timpul FP2, la virajul 22 al circuitului. Monopostul lui Leclerc a intrat în barierele de pe margine şi a fost avariat puternic. Pilotul a anunţat că este în regulă, şi-a cerut scuze de la echipa sa şi a ieşit singur din maşină.

Marele Premiu al Arabiei Saudite, penultima etapă a Campionatului Mondial de Formula 1, se desfăşoară în acest weekend pe circuitul din Jeddah şi va fi în direct pe Telekom Sport.

Înaintea acestei curse, Leclerc ocupă locul 6 în clasamentul piloţilor, cu 152 de puncte. Pentru titlul mondial luptă olandezul Max Verstappen (Red Bull Racing) – 351,5 puncte acum şi britanicul Lewis Hamilton (Mercedes) – 343,5 puncte.

 

 

Afla mai multe despre: charles leclercaccidentvideo 

viewscnt
Articole similare