Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

VIDEO | Montaj emoţionant postat de LA Lakers, după primul meci pe care l-au jucat de la moartea legendarului baschetbalist

VIDEO | Montaj emoţionant postat de LA Lakers, după primul meci pe care l-au jucat de la moartea legendarului baschetbalist

NBA

Comentarii

Kobe Bryant a fost comemorat pe Staples Center, la primul meci pe care LA Lakers l-a jucat după moartea legendarului baschetbalist. Momentele au fost intense, cu multă tristeţe şi cu suporteri în lacrimi. Partida LA Lakers - Portland Trail Blazers a fost transmisă în direct de Telekom Sport 1.

Momente dramatice pe Staples Center, în prima partidă disputată de LA Lakers după tragicul accident de elicopter, în care Kobe Bryant şi una dintre fiicele acestuia şi-au pierdut viaţa. Înainte de startul meciului a avut loc un moment de reculegere, cu luminile închise, apoi imnul SUA a fost cântat de Boyz II Men. Momente emoţionante au fost şi la pauză, când  Wiz Khalifa şi Charlie Puth au cântat la pian "See You Again".

După meciul pierdut de Lakers cu 127-119 în faţa lui Portland Trail Blazers, oficialii echipei din Los Angeles au postat pe reţelele de socializare un montaj cu momente din ceremonia de comemorare, peste care au pus mai multe imagini din cariera şi viaţa lui Kobe Bryant.

Afla mai multe despre: kobe bryant 

viewscnt
Articole similare