Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

VIDEO | Montini, moment senzaţional. A luat microfonul şi a cântat ”'O sole mio” la flash-interviuri: ”A fost un meci dificil” :)

VIDEO | Montini, moment senzaţional. A luat microfonul şi a cântat ”'O sole mio” la flash-interviuri: ”A fost un meci dificil” :)

Superliga

Comentarii

Italianul Mattia Montini a venit foarte binedispus la interviuri, după ce Astra s-a impus cu 3-2 la Poli Iaşi, unul dintre goluri fiind marcate de el. Înainte de a-şi începe discursul, Montini a cântat ”'O sole mio”.

Mattia Montini a marcat un gol în Poli Iaşi - Astra 2-3 şi pare că a fost un motiv suficient pentru a-şi testa calităţile vocale. La interviurile de după meci, atacantul italian a cântat ”'O sole mio”.

Mattia Montini a cântat ”'O sole mio” la interviuri

Satisfăcut de evoluţia foarte bună pe care a avut-o în meciul cu Poli Iaşi, Mattia Montini a început interviul cu un moment artistic. Atacantul de 28 de ani a luat microfonul şi cântat ”'O sole mio”, după care a început să vorbească despre meci. Montini n-a fost la fel de fericit când a fost întrebat despre şansele pe care le-ar avea Astra la calificarea în play-off-ul Ligii 1:

”A fost un meci dificil. Ambele echipe sunt într-o situaţie dificilă în acest moment şi pentru noi era foarte important să câştigăm, deoarece putem să respirăm puţin. Urcăm puţin în clasament şi mai punem un pic la difereţa dintre noi şi ultimul loc. La final, e bine că am câştigat acest meci.

(n.r. despre gol) E al şaselea meci, fiindcă am dat 3 şi în Cupă. Pentru mine este importantă şi Cupa. Pentru un atacant fiecare gol este important. Sunt fericit pentru rezultat, pentru victorie, pentru assiet, pentru tot. Sper să continui aşa, indiferent dacă joc un minut, 43, 90 de minute, pentru mine e la fel. Încerc să mă concentrez şi sper să continui tot aşa.

(n.r. despre plecarea lui Budescu) Pentru noi Budescu era un jucător foarte important, însă ce mai putem face acum? Nimic. Aşa că trebuie să luptăm, să creem o echipă, să luptăm la fiecare partidă şi să câştigăm cât mai multe.

(n.r. despre play-off) Este greu fiindcă şi echipele din faţă aleargă mult. Botoşani luptă, Dinamo la fel, va fi dificil. Este mai bine să luăm meci cu meci şi vom vedea ce se va întâmpla”, a declarat Mattia Montini.

Afla mai multe despre: mattia montini 

viewscnt
Articole similare