Experiențe împreună.
You are here:

VIDEO | "Moş Nicolae" Conceicao. Cadouri peste cadouri înaintea meciului cu Gaz Metan

VIDEO | "Moş Nicolae" Conceicao. Cadouri peste cadouri înaintea meciului cu Gaz Metan

CFR Cluj

Comentarii

Născut pe 6 decembrie, Antonio Conceicao a împlinit 57 de ani în ziua în care românii sărbătoresc "Sfântul Nicolae". După ce a primit un tort din partea clubului, antrenorul liderului şi-a luat jucătorii şi a împărţit cadouri grupelor de juniori ale lui CFR Cluj.

Fotbaliştii campioanei vor ca tortul să nu fie singurul cadou pentru Conceicao. Camora & Co. vor să dea startul petrecerii după meciul cu Gaz Metan Mediaş, echipă care nu a mai pierdut de patru ani în Gruia.

”Vrem să îi facem cadou să câştigăm şi să ne bucurăm cu aceste trei puncte. Şi cred că e cadoul cel mai frumos pe care îl vrea el. 00.30 Şi o să luptăm să îi dăm un cadou”, a spus Camora.

Suporterii lui CFR Cluj au primit şi eu un cadou de la "Moş Nicolae". Conducerea campioanei a decis ca intrarea să fie liberă la partida cu echipa lui Mihai Teja.

viewscnt
Articole similare
Ești client de servicii mobile sau fixe la Telekom? Activează factura electronică pentru a o primi prin email. Astfel te protejezi pe tine, pe cei dragi și pe cei care-ți aduc factura! Află mai multe