Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

VIDEO | Moţi, aproape de gol. Ştefan Radu a lovit cu palma un adversar. Vezi ce au făcut toţi românii în etapa a 3-a din Europa League

VIDEO | Moţi, aproape de gol. Ştefan Radu a lovit cu palma un adversar. Vezi ce au făcut toţi românii în etapa a 3-a din Europa League

Stranieri

Comentarii

Fără nicio echipă din Liga 1, România mai are doar câţiva reprezentanţi în grupele Europa League. Vezi mai jos ce au făcut stranierii în etapa a 3-a din a doua competiţie europeană.

Cosmin Moţi şi Claudiu Keşeru au fost titulari în egalul lui Ludogorets, în deplasare la AEK Larnaca, 1-1. Dacă atacantul a ieşit în minutul 84, Moţi a fost integralist şi a fost aproape de gol, lovitura sa de cap din minutul 13 a lovit bara. În alt meci de la ora 19:55, Alexandru Băluţă a fost rezervă neutilizată în partida FC Copenhaga - Sparta Praga. 

În meciurile de la ora 22, Radu Ştefan a fost integralist în victoria lui Lazio de pe terenul lui Marseille. Fostul internaţional român a primit cartonaşul galben după ce i-a dat o palmă unui adversar, chiar dacă fundaşul s-a jurat că lovitura nu a fost intenţionată. 

Singurul român care a strălucit a fost Răzvan Marin, în meciul câştigat de Standard Liege, 2-1, cu Krasnodar. Mijlocaşul a fost cel care a dat assist-ul la golul decisiv al belgienilor. 

În alte partide, Andrei Ivan a jucat a doua repriză în umilinţa lui Rapid Viena, 0-5 la Villarreal. Toşca a fost integralist în înfrângerea lui PAOK, 0-2 cu Mol Vidi. 

Afla mai multe despre: radu stefanandrei ivanbalutamotikeserutoscarazvan marin 

viewscnt
Articole similare