Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

VIDEO | Motivaţia specială a dinamoviştilor în derby: "Pentru asta dăm tot" Cum aşteaptă clasicul României două dintre speranţele câinilor

VIDEO | Motivaţia specială a dinamoviştilor în derby: "Pentru asta dăm tot" Cum aşteaptă clasicul României două dintre speranţele câinilor
Comentarii

La 19 ani de la dispariţia lui Cătălin Hâldan, dinamoviştii sunt mai motivaţi ca oricând pentru un succes în faţa marii rivale.

"Eu zic că o să fie spectacol cel puţin în tribune, fanii noştri o să pregătească o coregrafie foarte frumoasă. Şi noi, dacă o să fim motivaţi, vă daţi seama că o să dăm totul şi o să câştigăm. Este un meci special pentru toată lumea şi trebuie să-l câştigăm, că nu avem încotro, să-l facem fericit pe Unicul Căpitan. Nu cred că există ceva mai special, decât să joci un derby cu Steaua" a declarat Robert Moldoveanu la conferinţa de presă de dinaintea clasicului de sâmbătă.  
 
"Nu ştiu dacă pentru un asemenea meci trebuie să te mai motiveze cineva din afară. Cred că singura motivaţie pentru noi e că la vârsta noastră să putem juca un derby e cea mai mare motivaţie, având în vedere că e şi o zi specială pentru toţi suporterii dinamovişti"a adăugat şi Mihai Neicuţescu. 
 
Moldoveanu visează să marcheze un gol de poveste în derby, aşa cum s-a întâmplat sezonul trecut pe când îmbrăca tricoul Petrolului. 
 
"Pentru mine, cel mai frumos derby a fost acela când am câştigat cu 4-2 în Ghencea, când a dat Dănciulescu foarfecă. Ar fi ceva extraordinar pentru mine dacă aş reuşi să marchez un gol din foarfecă, mai ales cu FCSB" a fost reacţia lui Moldoveanu.
 
Cei doi îl contrazic pe Helmuth Duckadam care afirmase că Nistor nu are valoare să joace pentru vicecampioana României. 
 
 "Fiecare vrea să-şi apere echipa. Nu o să zică niciodată că Dan are loc în primul 11 la Steaua. Vă daţi seama că ar fi să se ducă acolo, ar fi titular"a afirmat Moldoveanu completat de Neicuţescu: "Eu sunt de părere că Nistor merită să joace la echipa naţională".
 
 

 

Afla mai multe despre: dinamomoldoveanuneicuţescuhâldanderbyfcsb 

viewscnt
Articole similare