Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

VIDEO | Motivaţie incredibilă din spatele porţii. Ce sfat a primit Prunea la penalty-ul de la Cardiff

VIDEO | Motivaţie incredibilă din spatele porţii. Ce sfat a primit Prunea la penalty-ul de la Cardiff

Echipa națională

Comentarii

În minutul 63 al meciului dintre Ţara Galilor şi România, la scorul de 1-1, gazdele au avut o lovitură de la 11 metri. Înainte de execuţia lui Bodin, doi tricolori au avut un dialog senzaţional.

Florin Prunea a povestit ce i-a strigat Gică Mihali, fotbalist care se afla la încălzire, în spatele porţii, înainte de penalty-ul lui Bodin, de la Cardiff.

Meciul de la Cardiff mi-l aduc aminte minut cu minut. Îmi aduc aminte de faza penalty-ului, pe care n-o s-o uit niciodată. N-o să-l uit pe Gică Mihali, care era la încălzire în spatele porţii la mine, şi mi-a spus pe poreclă, nu pot s-o zic acum, `Florine, maşinile noastre`. Înainte de meciul ăla, ni se promisese câte o maşină de fiecare pentru calificare.

Gică se încălzea în spatele porţii şi când a fluierat ăla 11 metri a ţipat la mine. `Maşinile noastre`. Mi-a venit să râd. El avea atunci în cap prima de joc”, a spus Prunea.

Şi Gică Popescu îşi aduce aminte de povestea Mercedesului promis înainte de partida decisivă de la Cardiff.

Am fost supăraţi pentru că ni s-a promis un Mercedes pentru calificare la Mondial, pe care l-am şi primit, apoi un Mercedes de categorie superioară dacă ieşim din grupe. La fiecare performanţă, aveam promis câte un Mercedes. Nu ne-am ales cu niciunul, dar dacă ne puneai pe toţi să venim cu un Mercedes de acasă pentru acest parcurs, am fi făcut-o cu toţii”, a spus Gică Popescu.

Afla mai multe despre: pruneamihalicardiffromania 

viewscnt
Articole similare