Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

VIDEO | Motivaţie specială: "Nu mai avem unde să ne uităm în jos" Cum se încurajează cei de la Voluntari înaintea meciului cu Astra

VIDEO | Motivaţie specială: "Nu mai avem unde să ne uităm în jos" Cum se încurajează cei de la Voluntari înaintea meciului cu Astra

FC Voluntari

Comentarii

Ilfovenii antrenaţi de Cristiano Bergodi încearcă să mai micşoreze diferenţa de puncte care îi separă de locurile neretrogradabile. FC Voluntari va întâlni Astra şi Poli Iaşi în acest final de an.

Cosmin Vâtcă a făcut haz de necaz cu privire la situaţia în care se află echipsa după 19 etape scurse din actualul sezon. 
 
"Suntem încrezători pentru că practic nu mai avem unde să ne uităm în jos, suntem ultimii, dar nu cred că valoarea noastră este asta, locul din clasament, şi sunt convins că vom ieşi de acolo. Avem un meci foarte greu şi foarte multe de vorbit nu prea sunt. Trebuie să arătăm pe teren pentru că am tot vorbit şi într-adevăr suntem într-o perioadă mai bună şi trebuie să ne gândim doar la victorie" a spus portarul care este şi căpitanul echipei de lângă Bucureşti. 
 
Antrenorul Cristiano Bergodi speră să se bucure pentru a doua sa victorie pe banca vişiniilor. 
 
"În fotbal, sincer, nu mă sperie nimic. Dar normal că e o echipă bună, are jucători străini, români foarte buni, îl cunosc foarte bine pe Alibec pentru că a jucat şi în Italia, l-am urmărit şi e foarte bun. Mergem mai departe cu încredere şi atitudine bună. Noi nu trebuie să avem frică, teamă de nimeni pentru că se joacă fotbal şi în fotbal se poate întâmpla orice. Avem un lot mai bun decât locul din clasament" a argumentat antrenorul celor de la FC Voluntari. 
  • LIVE VIDEO | FC Voluntari - Astra, sâmbătă, 14:00, Telekom Sport 1

Afla mai multe despre: fc voluntariastravatcabergodi 

viewscnt
Articole similare