Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

VIDEO | Motive de nemulţumire pentru Dan Petrescu la CFR Cluj. Mesajul antrenorului pentru conducere: ”Sper să rezolve cât mai repede problema”

VIDEO | Motive de nemulţumire pentru Dan Petrescu la CFR Cluj. Mesajul antrenorului pentru conducere: ”Sper să rezolve cât mai repede problema”

UEFA Europa League

Comentarii

Dan Petrescu se plânge că jucătorii săi nu au primit prime pentru performanţele pe care le-au realizat până acum în cupele europene.

CFR Cluj este singura echipă din România care s-a calificat în acest sezon al grupelor Europa League. Mai mult, clujenii au eliminat în preliminariile Champions League echipe precum Maccabi Tel-Aviv sau Celtic Glasgow. Acum, într-o grupă cu Celtic, Lazio şi Rennes, CFR Cluj ocupă locul secund, cu şase puncte în trei meciuri.

Dan Petrescu spune însă că aceste performanţe nu s-au văzut şi în conturile jucătorilor. Antrenorul campioanei României transmite conducerii că o echipă este motivată în primul rând de prime:

”Şi ei aşteaptă, şi eu aştept (n.r. primele). Toţi aşteptăm. Când munceşti trebuie să şi primeşti. E un subiect mai delicat şi în România e problema asta peste tot. Nu cred că e o echipă în România care financiar e stabilă. Poate la FCSB, nu am auzit niciodată. Sunt probleme tot timpul şi, până nu va fi totul la zi, vor fi mereu probleme. Eu sper ca cei din conducerea clubului cât mai repede să rezolve problema, pentru că e o problemă delicată.

Pe unde am fost antrenor nu am motivat jucătorii numai cu antrenamentele. Când le spuneam prima la sârşit sau venea vreun patron prin China şi zicea prima, îl întrebam: ”De ce nu ai venit mai repede? Să vorbesc eu ca prostul pe aici?” Săreau în sus: ”Gata! Îi omorâm pe ăia!” Şi aşa era, rupeau terenul. Pe jucători îi motivezi cu prime şi cu zile libere. Cel mai bine. În orice ţară din lume”, a declarat Dan Petrescu.

Afla mai multe despre: dan petrescu 

viewscnt
Articole similare