Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

VIDEO | Motivul de satisfacţie al lui Stoican după victoria cu ASU Poli: "Asta este cel mai important pentru noi" Premiera bifată de ploieşteni după acest succes

VIDEO | Motivul de satisfacţie al lui Stoican după victoria cu ASU Poli: "Asta este cel mai important pentru noi" Premiera bifată de ploieşteni după acest succes

Petrolul

Comentarii

Antrenorul Petrolului scoate în evidenţă faptul că echipa lui a primit doar un gol în ultimele şapte meciuri oficiale, iar în urma parcursului din ultima vreme lupii au ajuns la doar două puncte de locurile promovabile.

Pentru prima oară în acest sezon Marinescu & Co reuşesc să lege două victorii în campionat. 
 
 
"Am avut şi un penalty neacordat în prima repriză. Cred că suntem una dintre puţinele echipe care nu am primit 11 metri. Au mai fost situaţii. Eu sunt mulţumit că în ultimele şapte partide am luat un singur gol. Acela dintr-o fază fixă. Am reuşit să marcăm goluri, jucăm fotbal. Venim puternic din urmă. Ne creem ocazii, sper să marcaăm din toate ocaziile pe care le creem. Important este că avem consitenţă în joc, iar adversarii ajung foarte rar în careul nostru" a declarat Stoican la finalul partidei de pe Ilie Oană. 
 
Arnăutu a înscris şi împotriva lui ASU Poli după ce făcuse acelaşi lucru şi în ultimele două meciuri ale galben-albaştrilor, cu Sănătatea şi Concordia Chiajna. 
 
"Am avut foarte multe ocazii de a marca în prima repriză, dar şi în cea de-a doua repriză. Am trăit periculos pentru că nu am marcat golul doi. Avem un meci în minus şi cu siguranţă la finalul anului vom fi între primele trei echipe" a spus vârful lupilor. 
 
 
 

Afla mai multe despre: petrolulstoicanarnăutuliga 2 

viewscnt
Articole similare