Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

VIDEO | Motivul INCREDIBIL pentru care Duşan Tadic nu s-a bucurat la reuşita de pe Santiago Bernabeu

VIDEO | Motivul INCREDIBIL pentru care Duşan Tadic nu s-a bucurat la reuşita de pe Santiago Bernabeu
Comentarii

Sârbul Duşan Tadic a jucat excepţional pe Bernabeu. A reuşit două pase de gol, a marcat printr-o super execuţie şi a reuşit un dribling fabulos pe terenul unde Zidane, idolul său a făcut istorie.

La reuşita de 3-0, cea mai controversată de altfel a meciului, Tadic a marcat printr-o execuţie senzaţională, dar nu s-a bucurat. ”A procedat ca un fost jucător al Realului, care revine pe Bernabeu şi dă marea lovitură, dar din respect, alege să nu se bucure” a scris presa de casă a madrilenilor. ”Morata s-a bucurat mai mult pe Bernabeu când a marcat cu Juve decât Tadic” a scris şi cotidianul catalan SPORT.

În spatele deciziei lui Tadic, spaniolii au aflat că există un motiv ascuns. Fotbalistul de origine sârbă este un înfocat suporter al madrilenilor şi un mare fan al lui Zinedine Zidane. ”Real Madrid a fost echipa mea favorită din totdeauna. Zidane a fost idolul copilăriei mele” a confirmat Tadic după meci. Legat de pasa decisivă la David Neres, o piruetă de senzaţie, Tadic a mai spus: ”Probabil am urmărit prea multe clipuri cu Zidane de-alungul timpului”.

Afla mai multe despre: duşan tadic 

viewscnt
Articole similare