Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

VIDEO | Motivul incredibil pentru care Iulian Miu nu a jucat pentru Steaua în Cupa României: "Încă am o formă de invidiat"

VIDEO | Motivul incredibil pentru care Iulian Miu nu a jucat pentru Steaua în Cupa României: "Încă am o formă de invidiat"

Fotbal intern

Comentarii

La 43 de ani, Iulian Miu este legitimat la CSA Steaua şi, teoretic, poate juca pentru clubul din Liga a 4-a. Nu a făcut-o, însă, în meciul din Cupa României cu Concordia Chiajna.

Steaua a fost la cinci minute de calificarea în şaisprezecimile Cupei, dar un fost stelist le-a năruit visul roş-albaştrilor. Grădinaru a trimis meciul în prelungiri, unde Concordia Chiajna s-a impus cu 2-1. La finalul meciului, Miu a avut puterea să glumească pe seama motivului pentru care nu a jucat. 

"Nu am avut buletinul la mine şi nu ştiu dacă mă primeau arbitrii. Glumesc. La meciurile viitoare vă promit că voi fi şi eu în teren, măcar 10, 15 minute. CHiar dacă am făcut 43 de ani, încă am o formă de invidiat", a declarat fostul fundaş al echipei naţionale. 

Fotbalistul născut la Roşiorii de Vede a jucat ultima oară în urmă cu mai mult de 10 ani, mai exact, în 2008, pentru Concordia Chiajna. 

"De aceea e frumos fotbalul. Am condus noi, ne-au egalat, după care au condus ei, am încercat să egalăm şi nu am mai putut. Eu sunt multţumit de ceea ce am realizat. Ne-am ridicat la nivelul echipei adverse, o echipă de liga a doua. Cred că puteam mai mult, dacă nu luam acel gol de 1-1 şi trecea acea fază, puteam să câştigăm meciul cu 1-0", a mai spus Miu, despre meci. 

Mai ai câteva secune libere? Vezi şi postările de pe Instagram Telekom Sport!

Afla mai multe despre: steaua 

viewscnt
Articole similare