Experiențe împreună.
You are here:

VIDEO | Motivul incredibil pentru care Wesley Sneijder a fost arestat în Olanda: ”Nu am mai văzut niciodată aşa ceva”

VIDEO | Motivul incredibil pentru care Wesley Sneijder a fost arestat în Olanda: ”Nu am mai văzut niciodată aşa ceva”

Campionate

Comentarii

Wesley Sneijder a provocat un scandal incredibil în Olanda, după ce s-a îmbătat, a lovit o maşină, a dansat pe automobilul avariat şi apoi a fost arestat.

Mijlocaşul de 35 de ani a profitat de vacanţă şi a revenit în oraşul natal, în Utrecht şi a făcut din asta un eveniment. Sneijder s-a îmbătat, a lovit o altă maşină, care se afla în parcare, apoi s-a urcat pe automobilul avariat şi a început să danseze şi să-l lovească în parbriz.

Potrivit Algemeen Dagblad, la faţa locului au ajuns mai multe maşini de poliţie şi fostul mare internaţional a fost arestat. Nu însă înainte de a opune rezistenţă, susţin martorii oculari. Până la urmă, Sneijder a fost eliberat după ce a fost de acord să achite daunele pe care le-a produs, în valoare de 6.000 de euro.

Însă proprietara maşinii avariate, care a dorit să-şi păstreze anonimatul, n-a fost deloc încântată: ”Vecinii din cartier au fost şocaţi de zgomotele puternice. Eu şi soţul meu ne-am uitat pe fereastră să vedem ce se întâmplă. Am văzut pe cineva pe maşină, un bărbat, nu l-am recunoscut. Au venit foarte mulţi poliţişti şi au adus chiar şi un cânine. N-a fost uşor să-l aresteze şi deloc amical. Maşina are 10 ani vechime, dar pentru noi este foarte valoroasă”, a declarat proprietara automobilului avariat, citat de goal.com.

Aceasta s-a declarat foarte enervată de comportamentul lui Sneijder, chiar dacă a primit banii pentru a-şi repara maşina: ”Nu contează că eşti sau nu fotbalist, nu poţi să strici lucrurile altcuiva. De asemenea, a urinat pe ea. Îl ştim doar de la fotbal. Când am auzit că el şi managerul lui au negat că ar fi făcut aşa ceva, ne-am enervat şi mai tare. Este enervat, în cei peste 50 de ani de când trăim aici nu am mai trecut niciodată prin aşa ceva. Sper că va învăţa din asta”.

Poliţia olandeză a confirmat că un bărbat de 35 de ani a fost arestat, dar a refuzat să-i dezvăluie identitatea.

viewscnt
Articole similare