Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

VIDEO | Motivul inedit pentru care George Ţucudean a refuzat să plece de la CFR în iarnă. Ce spune despre penalty-ul ratat

VIDEO | Motivul inedit pentru care George Ţucudean a refuzat să plece de la CFR în iarnă. Ce spune despre penalty-ul ratat

CFR Cluj

Comentarii

Formaţia CFR Cluj a încheiat la egalitate, scor 1-1, meciul disputat, sâmbătă, pe teren propriu, în compania echipei FC Hermannstadt, în etapa a XXII-a a Ligii I. Pentru CFR Cluj a marcat Ţucudean (77), iar pentru Hermannstadt a înscris Tătar (29).

Ţucudean a marcat, dar a ratat şi un penalty. La final a explicat: ”Nu şi-au creat ocazii, noi am controlat total partida.  Eu eram desemnat să execut, dar se mai întâmplă să ratezi. M-am grăbit puţin la penalty, noi avem şi probleme la punctul cu var acolo, cam sare mingea. Am ratat, se mai întâmplă. Am fost motivaţi, ştiam ce echipă ne aşteaptă în faţă, nu cred că s-a pus problema să nu fim concentraţi. Am fost foarte concentraţi, s-a întâmplat să luăm gol, asta e, a fost o execuţie foarte bună, dar puteam să revenim de atâtea ori. Şi punctele acelea pe care le faci sunt bune, se pun la calsament şi te ajută la un moment dat. Decât să nu fie niciunul, mai bine e unul! Se împart punctele în play-off, nimic nu e jucat” a declarat golgheterul CFR-ului.

George Ţucudean a comentat la finalul partidei şi ofertele care au venit pe adresa sa de la cluburile din Franţa: ”Ştiu că au fost discuţii pentru plecarea mea, mă simt onorat. Am rămas însă aici, eu consider că în vară e mai bine să pleci, decât în vară. E perioada prea scurtă de adaptare şi cred că vara e benefic pentru jucător să plece a mai spus Ţucudean, în exclusivitate pentru Telekom Sport. 

Afla mai multe despre: george ţucudeancfr cluj 

viewscnt
Articole similare