Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

VIDEO | Motivul pentru care Andrei Radu nu va mai ţine discursuri motivaţionale: ”Nu are sens acum. Se pot descurca singuri”

VIDEO | Motivul pentru care Andrei Radu nu va mai ţine discursuri motivaţionale: ”Nu are sens acum. Se pot descurca singuri”

Echipa națională

Comentarii

Înaintea meciului amical contra Belgiei U21, căpitanul echipei naţionale de tineret, Ionuţ Radu, a susţinut astăzi o conferinţă de presă alături de selecţionerul Mirel Rădoi.

După ce au fost refuzaţi de selecţionata similară a Franţei, tricolorii mici vor juca un meci test împotriva Belgiei. Cu o zi înaintea partidei, căpitanul naţionalei a vorbit despre atmosfera de la naţională şi de absenţele din lotul lui Rădoi.

Este aceeaşi atmosferă, foarte bună, mereu este un lucru plăcut să mă întorc la Under 21. Este un test foarte important pentru noi, ca să ne dăm seama de nivelul la care suntem acum şi sper să avem un rezultat bun”, a spus Radu.

Cosmin Contra a convocat la echipa naţională mai mulţi jucători care au pus umărul la calificarea selecţionatei U21. Cristi Manea, Ionuţ Nedelcearu, Alexandru Paşcanu, Răzvan Marin, Tudor Băluţă, Alexandru Cicâldău, Ianis Hagi, George Puşcas şi Andrei Ivan au fost convocaţi pentru dubla cu Lituania şi Muntenegru. Astfel, Mirel Rădoi a fost nevoit să cheme la naţionala mică jucători care au evoluat mai puţin în campania de calificare.

Sunt sigur că cei care au venit acum, pentru această selecţie, vor face să nu se simtă lipsa celor care sunt acum la echipa mare”, a declarat căpitanul.

Întrebat dacă va susţine un nou discurs motivaţional, Ionuţ Radu a spus că la această partidă nu a venit la fel de pregătit ca la precedentele.

Nu are sens, pentru că sunt deja destul de motivaţi după calificarea la Euro, deci se pot descurca şi singuri”, a concluzionat portarul naţionalei de tineret şi al lui Genoa.

România U21 - Belgia U21 se joacă joi, de la ora 19:00, pe stadionul Dr. Constantin Rădulescu din Cluj.

Afla mai multe despre: andrei raduromanianationaladiscurs 

viewscnt
Articole similare