Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

VIDEO | Motivul pentru care Costel Orac nu mai merge pe stadion: "Trebuie să stai să le explici suporterilor" Mesajul fostului dinamovist

VIDEO | Motivul pentru care Costel Orac nu mai merge pe stadion: "Trebuie să stai să le explici suporterilor" Mesajul fostului dinamovist
Comentarii

Costel Orac a făcut parte din echipa lui Dinamo care o învingea pe Hamburg în 1983. Nemţii erau campionii Europei de la acea vreme. Autor al unui gol în meciul istoric de la Bucureşti, fostul mijlocaş a vorbit în exclusivitate pentru Telekom Sport despre situaţia actuala a clubului său de suflet.

Anii au trecut iar fostul mare fotbalist asistă acum la decăderea echipei alb-roşii. Fanii sunt şi ei supăraţi, iar Orac a ales să nu mai meargă să îi vadă pe viu pe fotbaliştii care evolează acum pentru câini. 

"În ultima perioadă nu mai am fost aproape deloc. Nu neg treaba asta că nu am fost din cauza faptului că după meci au fost situaţii când fanii ne întreabă şi ne cer socoteală nouă, foştilor jucători. Mie, lui Dragnea, lui Augustin. "Ce facem nea Costele ? Ce facem nea Oneaţă? Uite unde eram şi unde am ajuns" şi e greu să stai şi să explici suporterilor că şi tu suferi alături de ei şi mai ales să le oferi soluţii care nu depind de gândirea ta, de ceea ce ai putea face ca să ajuţi clubul" spune Costel Orac. 
 
Antrenorul este în prezent şeful Centrului de copii şi juniori de la Concordia Chiajna. În Ştefan cel Mare nu şi-a putut face loc. 
 
"La Dinamo ştim că au fost foarte mulţi jucători, marea majoritate sunt în continuare antrenori, fie au fost antrenori şi e greu să lucreze toţi în cadrul aceluiaşi club. Chiar în momentul în care a venit Negoiţă la club, chiar câţiva dintre noi am fost invitaţi, dar impresia mea a fost la momentul respectiv că s-a făcut lucrul acesta doar pentru imagine, nu pentru a ne punem noi foştii dinamovişti la treabă să încercăm să facem ceva pentru club. De aia mi-am şi văzut de drumul meu şi am ajuns la Chiajna" a încheiat fosta glorie a lui Dinamo. 
 
 
 

Afla mai multe despre: dinamooracconcordia chiajnacentru copii şi juniori 

viewscnt
Articole similare