Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

VIDEO | Motivul pentru care Florin Gardoş a renunţat la mască în timpul meciului cu Viitorul: "Mi-a fost frică, dar aşa am considerat"

VIDEO | Motivul pentru care Florin Gardoş a renunţat la mască în timpul meciului cu Viitorul: "Mi-a fost frică, dar aşa am considerat"

Fotbal intern

Comentarii

Fundaşul echipei Poli Iaşi, Florin Gardoş, a explicat, vineri seară, la finalul meciului cu Viitorul, de ce a renunţat la mască în timpul partidei de la Ovidiu.

Fundaşul în vârstă de 30 de ani a mărturisit că nu s-a putut concentra suficient cât timp a purtat masca.

"Mi-a fost frică puţin, dar am considerat că jucând cu un om în plus vom avea mai mult posesia şi mă expun mai puţin şi de-asta am renunţat la ea. Mi-a fost şi puţin greu în prima repriză să mă orientez, având echipament negru, ei având şorturi şi jambierele negre, mi-a fost chiar greu şi de-asta am decis să renunţ", a spus Florin Gardoş, la Telekom Sport.

Formaţia Politehnica Iaşi a învins, vineri, în deplasare, cu scorul de 1-0, echipa FC Viitorul, într-un meci din etapa a 24-a a Ligii I.

Golul a fost marcat de Boris Garros, în minutul 85, dintr-un penalti acordat pentru un fault la Platini.

În minutul 44 de la gazde a fost eliminat Drăguş, după ce a primit al doilea cartonaş galben în decurs de trei minute. În minutul 66, a fost eliminat şi Semedo, de la oaspeţi, tot după al doilea galben.

Afla mai multe despre: gardos 

viewscnt
Articole similare