Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

VIDEO | Motivul pentru care Mircea Rednic nu transferă jucători români la Dinamo: ”Toţi ne-am fi dorit asta”

VIDEO | Motivul pentru care Mircea Rednic nu transferă jucători români la Dinamo: ”Toţi ne-am fi dorit asta”

Superliga

Comentarii

Mircea Rednic spune că 0-0 cu Hermannstadt, în deplasare, este un rezultat corect şi se declară mulţumit doar de repriza secundă. Antrenorul lui Dinamo a explicat şi motivul pentru care nu transferă jucători români.

Dinamo a făcut doar 0-0 la Hermannstadt, dar Mircea Rednic spune că rezultatul este echitabil, având în vedere jocul slab din prima repriză pe care l-au făcut jucătorii spi:

”Am făcut o repriză a doua mult mai bună. Sunt mulţumit de repriza a doua. În prima am intrat cu teamă, nu ştiu dacă ne-am creat o ocazie, doar un şut pe poartă al lui Nistor. Repriza a doua a fost mult mai bună, pe fondul lor de oboseală am avut o posesie mult mai bună, mult mai directă şi am reuşit să avem câteva situaţii. Am avut şi o bară la final. Pot să zic că rezultatul e echitabil, dar nu sunt mulţumit de rezultat, e clar”, a declarat Mircea Rednic.

Antrenorul lui Dinamo a mărturisit că motivul pentru care nu aduce jucători străini la Dinamo este că sunt prea scump: ”(Ieri s-au împlinit 71 de ani de Dinamo. Credeţi că dacă erau mai mulţi jucători Români ar fi fost mai determinaţi, mai montaţi?) Toţi ne dorim cât mai mulţi jucători români, dar care sunt buni, aţi văzut cei care merg la Steaua sunt de la 1 milion în sus. Noi încercăm să creştem. E mult mai greu.

(Merită jucători de la Dinamo să meargă cu Rădoi în Italia la tineret?) Eu zic că cei trei pe care îi avem şi care au fost la naţională - Ciobi (n.r. Denis Ciobotariu), Grigore, Sorescu - care e o soluţie foarte bună şi care e polivalent mi-aş dori ca toţi să fie în Italia. Dar depinde de antrenor, el e cel care decide. Dar am văzut că se interesează de jucătorii mei, au avut o evoluţie constantă, mai ales Ciobi în ultima perioadă. Mai sunt 4 meciuri, ştiu că nici lui Rădoi nu îi e uşor ca să îşi formeze lotul, dar trebuie să mergem pe mâna lui pentru că el răspunde şi a calificat echipa la Euro”,
a mai spus Rednic.

Afla mai multe despre: mircea rednicdinamo 

viewscnt
Articole similare