Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

VIDEO | Motivul pentru care revenirea lui Neymar la Barcelona devine dificilă. Imagini cu atacantul brazilian care se bate la antrenament cu un fost coechipier

VIDEO | Motivul pentru care revenirea lui Neymar la Barcelona devine dificilă. Imagini cu atacantul brazilian care se bate la antrenament cu un fost coechipier

FC Barcelona

Comentarii

Presa spaniolă scrie că oficialii cluburilor FC Barcelona şi Paris Saint-Germain urmează să aibă o întâlnire în curând pe tema atacantului brazilian Neymar.

Brazilianul vrea să revină în Catalonia, dar oficialii Barcelonei nu sunt atât de dispuşi să-l primească înapoi. Cel puţin asta susţine presa catalană care vine în sprijinul acestor afirmaţii cu câteva detalii care joacă împotriva revenirii lui Neymar lângă Messi.

Oficialii Barcei nu doresc să-l aducă înapoi pe Neymar. Fotbalistul care a trădat în opinia lor şi a plecat pe ”nepusă masă” la PSG, alegând un salariu uriaş, are uşa închisă. Bartomeu, preşedintele Barcelonei crede că o eventuală revenire a lui Neymar va juca mai degrabă un rol negativ în viitoarea campanie electorală. Nici măcar fanii catalani nu îl doresc înapoi. Într-un sondaj efectuat de cotidianul catalan Sport.es, 52% dintre ei s-au pronunţat împotriva revenii starului brazilian. Preşedintele Barcei crede că dacă va face acest efort de a-l reprimi pe Neymar va fi ca şi cum ar accepta să reprimească un jucător care i-a închis uşa în nas.

În altă ordine de idei, marele avantaj al brazilianului este vestiarul. Leo Messi, Gerard Pique şi Luis Suarez, cei mai importanţi oameni din vestiarul Barcelonei îl preferă pe Neymar în detrimentul lui Griezmann. Acesta ar fi singurul motiv pentru care oficialii catalani au discutat deja cu PSG o eventuală revenire a lui Ney pe Camp Nou. Presa de casă a Barcelonei crede însă că totul este doar un bluf, iar Bartomeu şi compania vor doar să-şi liniştească jucătorii cu teoria ”am încercat, dar nu s-a putut”.

Pe lângă problemele uriaşe pe care Neymar le-a declanşat la Paris şi scandalurile care l-au făcut până şi pe Emirul care conduce PSG să-l declare „transferabil”, Neymar a produs astfel de scene şi la Barcelona. Unele nu au fost atât de ”vizibile” şi nu au făcut atât de multă vâlvă, dar oficialii catalani ştiu la ce să se aştepte.

Drept dovadă, incidentul mai puţin mediatizat în care Neymar şi Semedo (fundaşul dreapta al Barcei) s-au luat la bătaie în cantonamentul echipei. A fost un moment în care vestiarul l-a protejat pe Neymar, iar Nelson Semedo a fost considerat răspunzător: ”M-a deranjat acel moment, dar şi el era într-o situaţie dificilă, era dispus să plece şi a cedat” a mărturisit la acea vreme, Nelson Semedo.

Oficialii catalani n-au uitat nici acel incident, nici altele în care brazilianul a fost principal protagonist. Diario Gol scrie că dacă Neymar revine la Barcelona, Semedo va pleca 100% de pe Camp Nou. Cert este că ”situaţia favorabilă în care brazilianul revine pe Camp Nou, aşa cum îşi doreşte el, nu pare chiar atât de sigură” mai scrie presa catalană.

Afla mai multe despre: neymarbarcelonasemedo 

viewscnt
Articole similare