Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

VIDEO | Motivul senzaţional pentru care Papură n-a putut urmări nici Barcelona - Liverpool: ”Nu mai am fizic puterea să o fac” :)

VIDEO | Motivul senzaţional pentru care Papură n-a putut urmări nici Barcelona - Liverpool: ”Nu mai am fizic puterea să o fac” :)
Comentarii

Cornel Papură spune că meseria de antrenor îi mănâncă tot timpul şi nu mai are timp să urmărească şi partidele din Champions League. Antrenorul Craiovei susţine că n-a urmărit Barcelona - Liverpool, deoarece a fost ocupat cu studierea FCSB-ului.

Cornel Papură este un antrenor atipic. În urmă cu aproape o săptămână, a declarat că n-a fost curios să urmărească întâlnirea dintre CFR Cluj şi Viitorul (scor 3-1) şi s-a uitat la o partidă de snooker. Asta deşi urmează să le întâlnească în play-off.

Acum, antrenorul Craiovei susţine că n-a avut timp nici pentru Barcelona - Liverpool (scor 3-0), deoarece derby-ul cu FCSB, din week-end, i-a ocupat tot timpul:

”Am un program atât de încărcat. Îi ştiu pe toţi de la Steaua, îi visez şi chiar nu mai am putere să stau până la 10 noaptea, când se joacă în Europa. Chiar nu mai am putere fizică să mai stau să urmăresc încă un meci. Aş vrea să văd Barcelona cu Liverpool, dar nu mai am puterea fizică să o fac”, a declarat Cornel Papură.

Afla mai multe despre: cornel papuracraiova 

viewscnt
Articole similare