Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

VIDEO | Mourinho a oferit o conferinţă de presă ciudată. A venit cu 30 de minute mai devreme şi a vorbit doar 4 minute

VIDEO | Mourinho a oferit o conferinţă de presă ciudată. A venit cu 30 de minute mai devreme şi a vorbit doar 4 minute

Manchester United

Comentarii

Jose Mourinho pare din ce în ce mai nervos. La ultima conferinţă de presă susţinută înaintea meciului Manchester United-Tottenham de luni, tehnicianul portughez a venit cu 30 de minute mai devreme, a răspuns scurt la majoritatea întrebărilor şi a plecat dupa ce a vorbit 4 minute şi 20 de secunde.

Mourinho nu traversează momente plăcute la United. Pus la zid de foştii mari jucători ai clubului şi aflat în conflict nedeclarat cu Ed Woodward, vicepreşedintele clubului, antrenorul portughez a oferit vineri o conferinţă de presă foarte ciudată cu răspunsuri directe, dar laconice.

Antrenorul lui Man United a venit cu 30 de minute mai devreme la întâlnirea cu reprezentanţii presei şi, prin urmare, foarte mulţi dintre ei au ratat evenimentul.

Apoi a zăbovit doar 8 minute pentru a răspunde întrebărilor şi a facut-o în doar 4 minute şi 20 de secunde, într-o manieră cât se poate de ciudată. Conferinţa lui Mourinho a părut marcată de un dezinteres major al antrenorului lusitan, care s-a mărginit în a oferi răspunsuri seci şi fără prea multe justificări.

”Cred că am jucat bine cu Leiceste şi am câştigat, apoi am jucat prost cu Brighton şi am pierdut!” a spus Mourinho, care a răspuns scurt apoi la întrebarea legată de relaţia sa cu Ed Woodward: ”Relaţia ta cu el e normală? - Bineînţeles!”.

”Tu eşti pesimist, eu nu sunt!” sau ”Vrei o explicaţie pentru ce a spus Pogba, vorbeşte cu el!” a continuat tehnicianul portughez, care a răspuns ulterior foarte sec şi când a fost întrebat ce vrea să vadă de la jucătorii săi în meciul cu Spurs: ”Aş vrea să nu facem greşeli, să jucăm bine şi să câştigăm!”.

 

 

După ce a refuzat să comenteze forma adversarilor de luni, Mourinho a evitat să vorbească despre cei doi fundaşi centrali, Eric Bailly şi Victor Lindelof: ”Nu-mi analizez jucătorii de faţă cu voi!” a explicat antrenorul în vârstă de 55 de ani. 

Afla mai multe despre: jose mourinhomanchester united 

viewscnt
Articole similare