Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

VIDEO | Mourinho îşi pregăteşte terenul la Real Madrid. Detaliul care demonstrează că portughezul e favorit să o preia pe actuala campioană a Europei

VIDEO | Mourinho îşi pregăteşte terenul la Real Madrid. Detaliul care demonstrează că portughezul e favorit să o preia pe actuala campioană a Europei

Real Madrid

Comentarii

Jose Mourinho e marele favorit al caselor de pariuri pentru a o prelua pe Real Madrid din vară. Tehnicianul portughez pare să-şi pregătească deja terenul pentru o revenire pe Santiago Bernabeu.

Mourinho s-a angajat ca analist TV la beIN Sports după despărţirea de Manchester United unde analizează atât Cupa Asiei, cât şi anumite meciuri din Premier League.

Citeşte şi:

Provocat de moderatorii de la beIN Sports şi acuzat de multă lume că e un antrenor defensiv, Mourinho a reacţionat şi a subliniat că la Real Madrid, nimeni nu poate considera că a fost un tehnician care a pus autobuzul în poartă: ”La Real Madrid, uneori oamenii uită, pentru că Uefa Champions League e ceva global, dar am câştigat acolo Cupa Spaniei şi campionatul ”Liga Recordurilor”. Am făcut 100 de puncte şi ca să faci 100 de puncte trebuie e să câştigi multe meciuri, foarte multe meciuri, dar şi recordul de goluri marcate. Dar atunci când lumea spune uneori o minciună de mai multe ori, oamenii cred că e adevărată, dar o minciună o poţi spune de 1000 de ori că tot o minciună este. Iar la Real Madrid am recordul de goluri marcate în toată istoria fotbalului spaniol” a atacat Mou.

Patosul cu care tehnicianul portughez şi-a apărat realizările de la Madrid, în mijlocul zvonurilor care îi dau şanse la o revenire pe Bernabeu a dat naştere unor speculaţii pe măsură.


 

Afla mai multe despre: jose mourinhoreal madrid 

viewscnt
Articole similare