Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

VIDEO Mourinho, lider în Serie A după victoria cu Sassuolo! Milan a câştigat cu Lazio. Pasă de gol pentru Răzvan Marin

VIDEO Mourinho, lider în Serie A după victoria cu Sassuolo! Milan a câştigat cu Lazio. Pasă de gol pentru Răzvan Marin

Serie A

Comentarii

Jose Mourinho şi AS Roma sunt lideri în Serie A după primele trei etape. Portughezul a bifat meciul 1000 pe banca tehnică

Mourinho, meciul 1000 şi lider în Serie A

1000 de meciuri, 639 de victorii şi 25 de trofee. Acesta este palmaresul lui Jose Mourinho după meciul cu Sassuolo. Unul care l-a făcut lider în Italia pe portughez, dar care l-a şi făcut să sprinteze până în faţa peluzei după reuşita senzaţională a lui El Shaarawy. Roma a învins cu 2 la 1 pe Sassuolo şi e lider în Serie A după trei etape. Chiricheş a făcut faultul din care echipa lui Mourinho a deschis scorul prin Cristante. Sasuolo a egalat prin sârbul Djurici, aflat la a doua reuşită în acest sezon. Golul victoriei care l-a instalat pe Mourinho în fotoliul de lider în Italia a fost opera Faraonului El Shaarawy şi a venit în minutul 90+1.

Ibrahimovic a revenit cu gol la AC Milan

Ibrahimovic a revenit cu gol la Milan după 4 luni de absenţă. Noul look i-a purtat noroc  suedeyului care a înscris în poarta lui Lazio la 7 minute după ce a intrat pe teren în repriza a doua. A fost reuşita de 2-0 pentur milanezi şi golul cu numprul 148 pentru Ibrahimovic ăn Serie A.  Milan a deschis scorul  prin Leao în minutul 45. În prelungirile repriyei Kessie a ratat un penalty acordat diavolilor cu ajutorul sistemul  VAR. În finalul meciului Sarri a fost eliminat. I+a luat apărarea lui Leiva după un contact cu Ibrahimovic. Milan are maximum de puncte după trei etape.  Lazio a rămas cu o singură victorie în campionat pe terenul lui Milan în SerIe A.

Drăguşin, doar rezervă în remiza contra campioanei

Dimarco a deschis scorul din lovitură liberă pentru Inter în deplasarea de la Sampdoria. Cu Radu Drăguşin rezervă neutilizată, Sampdoria a restabilit egalitatea, prin golul lui Yoshida. Oaspeţii au revenit însă în avantaj până la pauză. Lautaro Martinez a marcat pentru 2 la 1. Nici nu se revenise bine de la cabine, că Sampdoria a şi marcat, prin Augello. A fost golul care a stabilit şi scorul final, 2 la 2.

Pasă de gol pentru Răzvan Marin

Cagliari cu Răzvan Marin integralist a pierdut incredibil acasă 2 la 3 cu Genoa. Românul  a dat o pasă de gol la reuşita lui Ceppitelli. Joao Pedro deschisese scorul pentru Cagliari din penalty, dar oapeţii au reuşit un comeback incredibil cu 3 goluri în 20 de minute. Destro a redus din diferenţă, iar Mohamed Fares a făcut dubla din postura de rezervă. Algerianul a marcat în minutele 69 şi 78...Răzavan Marin a avut ocazia egalării, cu un minut înainte de final, dar a tras peste şi Cagliari e încă fără victorie în trei etape de Serie A.

Spezia, din nou fără victorie

Spezia nu reuşeşte să câştige în acest sezon. După două deplasări fără victorie a venit prima înfrângere şi pe teren propriu, cu Udinese. Echipa antrenată de Thiago Motta a luat singurul gol al partidei când mai era un minutul din timpul regulamentar.

Afla mai multe despre: rezumate serie aas romamilanjose mourinho 

viewscnt
Articole similare