Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

VIDEO | Mrzljak, model pentru ceilalţi străini din lotul lui Dinamo: "Le spun mereu asta" De ce este special pentru croat meciul contra Craiovei

VIDEO | Mrzljak, model pentru ceilalţi străini din lotul lui Dinamo: "Le spun mereu asta" De ce este special pentru croat meciul contra Craiovei
Comentarii

Fotbalistul ajuns la Dinamo în această vară s-a obişnuit deja cu practicile patronilor din Liga I şi încearcă să le dea sfaturi utile colegilor care s-ar putea lovi de probleme financiare.

Mrzljak a mai evoluat în România pentru Pandurii şi Astra.
 
"Eu încerc să ajut cu sfaturi despre cum merg lucrurile aici. De fiecare dată le spun că este posibil să aveţi probleme cu banii. Dacă ei înţeleg, o să le fie mai uşor. Eu m-am obişnuit. Este urât să spui că m-am obişnuit cu probleme, dar aşa merge aici. Pentru ei este mai bine să accepte asta şi să se gândească la fotbal, Din cauza asta se schimbă mulţi jucători după şase luni. Este greu să te adaptezi. Unul care stă aici un an sau doi poate să stea aici toată viaţa. Nu am ce să fac eu dacă patronul vine cu anunţuri apocaliptice. Dacă zice că e în faliment, mergem acasă" este declaraţia fotbalistului de 26 de ani. 
 
Meciul contra oltenilor se joacă la Severin, acolo unde mijlocaşul s-a familiarizat din perioada în care evolua pentru trupa din Târgu Jiu. 
 
"Au o echipă bună, cu un antrenor extraordinar. Pentru mine, Severin este ca acasă. Un meci pe care îl aşteptăm să fie greu, dar suntem pe un drum bun şi jucăm un fotbal frumos. Am câştigat ultimele meciuri. Dacă ne uităm la statistică, la cum am început noi campionatul, probabil nu suntem favoriţi. Nu trebuie să ne gândim la acest lucru, ci la cum am jucat şi cum trebuie să jucăm" a încheiat Mrzljak. 
 
 
 
 
 
 

Afla mai multe despre: dinamomrzljakprobleme financiarecraiovaseverin 

viewscnt
Articole similare