Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

VIDEO | Mrzljak spune lucrurilor pe nume despre situaţia de la Astra: "Băieţii s-au săturat de promisiuni" Ce restanţe au giurgiuvenii

VIDEO | Mrzljak spune lucrurilor pe nume despre situaţia de la Astra: "Băieţii s-au săturat de promisiuni" Ce restanţe au giurgiuvenii

Astra Giurgiu

Comentarii

Căpitanul Astrei a vorbit mai puţin despre meci şi mai mult despre problemele financiare grave care afectează randamentul alb-negrilor.

Nu este pentru prima oară când la fosta campioană a României există întârzieri salariale. 
 
"Avem nişte probleme financiare care nu se rezolvă şi băieţii s-au săturat de promisiuni. Suntem la zi pentru anul trecut din păcate. Pe decembrie am primit. Acum e 15 mai.Eu am un contract şi încerc să mă ţin de cuvânt cu ce am semnat. Eu sunt corect şi joc şi dau tot ce pot. Dar psihic nu se poate. Noi încercăm să jucăm fotbal, să dăm tot pe teren, dar nu merge din păcate, nu merge când ne gândim la alte lucruri care nu contează în fotbal. Noi trebuie să ne gândim doar cum să venim la antrenament şi să jucăm fotbal. Dar când te deranjează aşa ceva, în fiecare zi, în fiecare săptămână, în fiecare lună, e greu" a răbufnit croatul. 
 
Mrzljak a dezvăluit şi cum a fost întors din drum Costel Enache după anunţul demisiei. 
 
"Noi suntem o familie şi trebuie să ţinem împreună. Avem un vestiar foarte frumos, un antrenor foarte bun şi e păcat să renunţăm acum, când avem şansă la cupă. E un meci, e posibil orice, cred că putem să lăsăm toate problemele, să ne adaptăm la situaţie şi să mai jucăm acest meci. În campionat din păcate e ruşine în ultima perioadă" a spus fotbalistul aflat de doi ani la Astra. 
 

Afla mai multe despre: astramrzljakrestanţeenachedemisie 

viewscnt
Articole similare