Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

VIDEO | "Mult stres. Nu reuşeam să dorm! O săptămânâ cum n-am mai avut!". Ciprian Deac e gata de derby-ul cu U Craiova: "Va fi care pe care!"

VIDEO | "Mult stres. Nu reuşeam să dorm! O săptămânâ cum n-am mai avut!". Ciprian Deac e gata de derby-ul cu U Craiova: "Va fi care pe care!"

CFR Cluj

Comentarii

La finalul meciului câştigat împotriva FCSB, 2-0 pe Arena Naţională, fotbalistul CFR-ului, Ciprian Deac (34 de ani), a vorbit despre calvarul trăit alături de coechipieri în ultima săptămână din cauza COVID-19. Decarul campioanei s-a bucurat pentru succesul cu FCSB, care a dus CFR-ul înapoi pe primul loc în Liga 1, şi a vorbit despre meciul capital din ultima etapă, cu U Craiova.

Deac a spus că puştii de la FCSB le-au pus probleme, chiar dacă a părut un meci uşor. CFR Cluj a lovit în ultimele minute şi a câştitgat, după golurile lui Susic şi Itu. "În prima repriză am avut câteva ocazii. Dacă dădeam gol, ne făceam meciul mai uşor. E bine că nu ne-am pierdut cumpătul, am fost calmi, am aşteptat să treacă timpul şi i-am lovit exact atunci când trebuia. Poate că din afară s-a văzut un meci uşor, dar aceşti copii aleargă din primul minut până în ultimul şi îţi crează probleme.

Am avut o săptămână cum nu cred că am avut în viaţa mea, aşa mult stres. Nu reuşeam să adorm. Ne gândeam la toate, la ce e mai rău pentru familiile noastre, dar e bine că am scăpat mulţi şi îmi pare rău pentru cei care au acest virus. Din câte ştiu, în cateva zile se vor face bine şi vor fi alături de noi", a spus Ciprian Deac, la flash-interviu.

Despre derby-ul cu U Craiova din ultima etapă, Deac a spus că va fi un meci care pe care. "Am aşteptat acest meci, aşteptăm să jucăm finala. Eu cred că luni va fi care pe care. Dacă sunt mai buni, le vom strânge mâna, dacă noi vom fi mai buni sper să fie un meci cu fair-play şi care echipă e mai bună să câştige campionatul. Campionatul trebuie să se câştige pe teren. Pentru ce am muncit un an, să se câştige la masa verde?", a mai declarat Deac.

Afla mai multe despre: ciprian deac 

viewscnt
Articole similare