Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

VIDEO | Mulţescu a recunoscut că antrenează gratis Dinamo. Şi-a luat în serios rolul de SMURD: "Voi folosi toată combustia"

VIDEO | Mulţescu a recunoscut că antrenează gratis Dinamo. Şi-a luat în serios rolul de SMURD: "Voi folosi toată combustia"

Dinamo București

Comentarii

Gheorge Mulţescu (68 de ani) a fost adus la Dinamo după despărţirea de Mihalcea ca ultimă soluţie pentru salvarea de la retrogradare. Mulţescu va fi ajutat în "Ştefan cel Mare" de Cornel Ţălnar.

Mulţescu nu se teme de retrogradare, dar totodată consideră că este unul dintre cele mai grele momente din cariera sa de antrenor: "Voi folosi toată combustia ca să ne salvăm de la retrogradare. Dubla cu Chindia Târgovişte din această săptămână este decisivă pentru salvarea de la retrogradare. Da, cele două meciuri sunt decisive, capitale pentru a continua cu şanse de reuşită", a declarat tehnicianul la prezentarea la Dinamo. 

Experimentatul antrenor a recunoscut că a venit gratis la Dinamo şi va fi plătit doar în cazul în care va reuşi să salveze echipa de la retrogradare: "Da, aproximativ da", a confirmat antrenorul. 

Mulţescu, noul antrenor al lui Dinamo. Când i s-a pus porecla "SMURD" 

La prezentarea la Dinamo, Mulţescu a vorbit şi despre porecla "SMURD" şi a încercat să îşi aducă aminte când i s-a spus prima oară aşa: "Cred că la meciul cu Petrolul. Erau pe penultimul loc şi nu prea se înghesuiau antrenorii să preia echipa şi eu am avut curajul şi am reuşit să o salvez", a mai spus antrenorul. 

Gigi Mulţescu are un CV impresionant, de-a lungul timpului el le-a mai antrenat pe Jiul Petroşani, Dacia Unirea Brăila, Samsunspor, Kayseri Erciyesspor, Adanaspor, Ankaragucu, Sportul Studenţesc, Astra Ploieşti, Gaziantepspor, Poli Timişoara, FC Braşov, FC Vaslui, Kahramanmarşspor, U Cluj, Progresul Bucureşti, Ceahlăul Piatra Neamţ, Al Taawon, Delta Tulcea, Petrolul Ploieşti, Ettifaq FC, FC Voluntari şi U Craiova. 

Afla mai multe despre: gigi multescudinamo 

viewscnt
Articole similare