Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

VIDEO | Mulţescu acceptă cu greu înfrângerea: "Nu îi mai prindem aşa curând"

VIDEO | Mulţescu acceptă cu greu înfrângerea: "Nu îi mai prindem aşa curând"

Astra Giurgiu

Comentarii

Gheorghe Mulţescu a fost extrem de supărat după ce Astra a pierdut al patrulea meci din ultimele cinci jucate în Liga I.

Înfrângerea de pe Arena Naţională l-a supărat pe Gigi Mulţescu a cărui echipă rămâne totuşi pe loc de play-off după 14 etape jucate în Liga I. 
 
"Am pierdut o mare şansă, i-am prins dezorganizaţi pe linia de fund, am avut şi penalty, am ratat, iar apoi le-am făcut cadou lor un 11 m. La pauză am discutat, am încercat să îndrept ce nu a mers, au crezut că prezenţa lor în teren e suficientă. Şi mai mult, am ratat egalarea după ce am avut două ocazii la 1-0 singur cu portarul" a declarat antrenorul giurgiuvenilor la sfârşitul meciului. 
 
Pentru antrenorul Astrei au mai fost şi alte nemulţumiri.
 
"Am văzut toată maniera de arbitraj, într-o singură direcţie, i-a lăsat să ne lovească. La penalty Llullaku a bătut altfel decât în mod normal pentru că îl cunoştea portarul advers. În acest moment FCSB nu arată a campioană, deşi are şi jucători accidentaţi. Nu se poate să arate aşa stadionul Naţional, cine răspunde de situaţia asta catastrofală a gazonului? Am auzit că au jucat nişte copii, s-a întors Daciada, dacă aici terenul arată aşa, ce pretenţii să avem în Provincie ?" a mai spus Mulţescu. 
 
 
 

Afla mai multe despre: mulţescuastrafcsb 

viewscnt
Articole similare