Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

VIDEO | Mulţescu, tot mai aproape de despărţirea de Astra: „Să vedem ce hotărăşte conducerea”

VIDEO | Mulţescu, tot mai aproape de despărţirea de Astra: „Să vedem ce hotărăşte conducerea”

Superliga

Comentarii

Gheorghe Mulţescu avea ca obiectiv obţinerea a patru victorii în ultimele patru partide, dar echipa sa n-a reuşit să se impună decât în faţa celor de la Hermannstadt, în etapa 12, scor 2-0.

Astra Giurgiu a pierdut, sâmbătă, cu scorul de 2-1, în faţa echipei Poli Iaşi, într-un meci din etapa a XV-a a Ligii I, în care oaspeţii au jucat în inferioritate numerică din minutul 41 şi au revenit de la 0-1.

„Am pierdut ca în ultimele etape, doar că a fost altă regie, să zic aşa. Şi cu FCSB am avut o groază de ocazii şi penalty ratat.

La 1-0 Alibec a dat bară, dar în faza următoare au dat ei gol. Ăsta e fotbalul. Te pedepeseşte.

Mă aştepatm la mai multă concentrare, mai ales că am avut şi o discuţie cu conducerea înainte de meci, să ne concentrăm mai mult, să fim mai performanţi, mai pragmatici. Exact invers a fost astăzi. Iaşiul a fost mai pragmatică, iar noi am risipit şi-n apărare şi-n atac mingile pe care le-am avut”, a spus Mulţescu la finalul partidei cu Poli Iaşi.

„Deocamdată să vedem ce hotărăşte conducerea (nr. dacă va fi demis ori nu) şi pe urmă putem discuta”

La conferinţa de presă de la finalul partidei, antrenorul Astrei a afirmat că se aşteptă să fie demis: „E posibil. Patronul ne-a avertizat că dacă nu redresăm... sunt lucruri normale... ce? Am omorât pe cineva sau sunt condamnat la moarte? E fotbal. Eu fac ce ştiu. Echipa noastră a jucat tot timpul ofensiv. Prin ce am arătat şi ce mesaj am transmis, respectăm fotbalul şi jucăm ofensiv”, a mai spus Mulţescu.

Afla mai multe despre: astramultescu 

viewscnt
Articole similare