Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

VIDEO | Mutu, aproape de revenirea în Liga I. O echipă importantă l-a ofertat pe "Briliant": "Chiar azi am discutat"

VIDEO | Mutu, aproape de revenirea în Liga I. O echipă importantă l-a ofertat pe "Briliant": "Chiar azi am discutat"

Superliga

Comentarii

Prezent la cursurile Licenteţei PRO, Adrian Mutu a dezvăluit că este foarte aproape de a reveni în Liga I. Actualul antrenor al echipei de tineret de la Al Wahda a dezvăluit că este în discuţii cu Astra Giurgiu.

"În primul rând, trebuie să-mi iau licenţa PRO, că asta e cel mai important, iar după aia vom vedea. În Emirate, stau bine, sunt bine, totul e ok, am început campionatul, avem două victorii din două meciuri, totul în regulă.

Am vorbit şi cu unele echipe din Liga I, dar nu acum, în sezonul trecut, fusese ceva. Chiar şi astăzi, dar nu vă spun. Am vorbit astăzi, dar încă mă mai gândesc. (n.r. La Astra?) S-a discutat de mai multe echipe, nu numai acolo, şi poate...

Atât timp cât echipele au antrenori, cât eu nu sunt hotărât de ceea ce o să fac, nu voi spune nimic, pentru că nu e normal. Discuţiile astea sunt, vor fi, nu numai cu mine. Le-am făcut şi eu când am fost preşedinte la Dinamo şi ştiu că se fac, chiar dacă uneori nu se concretizează nimic, dar discuţii se fac, atunci când conducerea crede că echipa scârţâie din anumite puncte de vedere" , a declarat Adrian Mutu.

Afla mai multe despre: mutuastra 

viewscnt
Articole similare