Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

VIDEO | Mutu, gata de finala pentru menţinere. ”N-avem nimic de sărbătorit deocamdată”. Ce spune Briliantul despre viitorul său la Voluntari

VIDEO | Mutu, gata de finala pentru menţinere. ”N-avem nimic de sărbătorit deocamdată”. Ce spune Briliantul despre viitorul său la Voluntari

Superliga

Comentarii

FC Voluntari stă la mâna ei în ultima etapă a playout-ului. Nu mai poate prinde salvarea directă, dar speră la locul de baraj. O remiză îi este suficientă contra lui Juventus.

Mutu a vorbit la conferinţa de presă premărgătoare partidei Juventus - Voluntari despre dificultăţile pe care le-a întâmpinat la FC Voluntari, dar este încrezător că va putea scăpa echipa de la retrogradare.

Aţi pus şampania la rece? ”Păi nu avem de ce să o punem, în primul rând, chiar dacă câştigăm acest meci. Pentru că ne aşteaptă un baraj, dacă câştigăm. Şi atunci ne vom duce la baraj, întâlnim Chindia Târgovişte. Şi după aceea, dăca vom câştiga meciurile alea, vom pune... vom sărbători. Vom sărbători cu calm, reţinut, pentru că după părerea mea nu e nimic de sărbătorit, chiar dacă rămâi în Liga I, pentru că eu îmi doresc mult mai mult ca antrenor de la această echipă”, a spus Adi Mutu.

Pentru Mutu, o retrogradare ar fi o pată imensă pe CV la începutul carierei de antrenor.

A fost mai dificil decât te aşteptai? ”Da, a fost un parcurs mai dificil, un risc pe care mi l-am asumat, un risc pe care nici... o situaţie pe care şi un antrenor cu experienţă... sau şi căruia unui antrenor cu experienţă i-ar fi fost greu. Dar mai ales mie, care sunt la început. Dar am învăţat din aceste două luni cât alţii probabil în doi ani. M-am călit, să îmi fac şi eu o analiză a mea când o să se termine tot acest sezon şi o să văd şi o să încerc să îmbunătăţesc lucrurile pe viitor. Pentru că într-adevăr e o situaţie grea, dar e o situaţie cu care se întâlnesc mulţi antrenori. Nu mă aşteptam să mă întâlnesc chiar de la început, să fie aşa, dar mă călesc şi sper să îmi prindă bine pe viitor”, a spus antrenorul celor de la Voluntari.

Rămâi la club indiferent de rezultat? ”Asta depinde şi de club, nu numai de mine. Vom vedea ce se va întâmplă în sezonul ăsta, dacă rămânem în Liga I, bineînţeles că vom continua, dacă nu, depinde de club dacă vrea să continue cu mine sau nu”, a mai spus Mutu.

Afla mai multe despre: liga 1voluntariadi mutu,  

viewscnt
Articole similare