Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

VIDEO | Mutu, prima înfrângere ca antrenor! Juventus Bucureşti câştigă la limită cu Voluntari. Continuă lupta nebună pentru supravieţuire

VIDEO | Mutu, prima înfrângere ca antrenor! Juventus Bucureşti câştigă la limită cu Voluntari. Continuă lupta nebună pentru supravieţuire

Fotbal

Comentarii

Adrian Mutu a suferit prima înfrângere din cariera de antrenor. Juventus Bucureşti a câştigat cu 1-0 meciul cu FC Voluntari şi a părăsit ultima poziţie din playout-ul Ligii I.

Efectul venirii lui Adrian Mutu la Voluntari a durat doar o săptămână. Echipa ”Briliantului” a pierdut un meci extrem de important în cursa pentru evitarea retrogradării împotriva celor de la Juventus Bucureşti.

Oaspeţii au reuşit să marcheze unicul gol al unei partide extrem de slabe în minutul 58, din penalty. Benzar l-a faultat clar în careu pe Nicoară, iar Vasile Gheorghe l-a învins pe Mincă de la punctul cu var.

Până la final nu s-a mai întâmplat nimic notabil, exceptând eliminarea lui Adrian Mutu, din prelungiri, după ce acesta a intrat în teren şi a degajat o minge.

În urma acestui rezultat, Juventus face 16 puncte şi părăseşte ultima poziţie din clasament cel puţin până sâmbătă, atunci când Poli Timişoara va evolua împotriva celor de la Concordia Chiajna, de la 18:00, în direct la Telekom Sport 1.

VIDEO | VOLUNTARI - JUVENTUS BUCUREŞTI 0-1 (Gheorghe 58)

ECHIPELE DE START:

VOLUNTARI: Mincă - Achim, Balaur, Horj, Bucurică - Sânmărtean, Novac - Căpăţână, Benzar, Ivanovici - Bălan

JUVENTUS: Drăghia - Dima, Wallace, Kardes, Popescu - Gheorghe, Balgiu, Acolatse - Drăghici, Ciobanu, Nicoară

Min. 90+5: Fluier final.

Min. 77: Prima şansă importantă de gol pentru Voluntari. Şutul lui Bălan se duce pe lângă poarta lui Drăghia.

Min. 58: GOOOL JUVENTUS! Vasile Gheorghe deschide scorul, după ce transformă cu siguranţă o lovitură de pedeapsă.

Min. 46: A început repriza secundă.

Min. 45: Pauză la Voluntari, după o repriză modestă.

Min. 28: Primul şut pe spaţiul porţii. Vasile Gheorghe trage modest, Mincă reţine fără probleme.

Min. 17: Debut liniştit de partidă la Voluntari. Nicio fază importantă până acum.

Min. 1: A început meciul

FC Voluntari - Juventus Bucureşti este meciul care deschide etapa a şaptea din play-out-ul Ligii I. Partida se joacă astăzi, de la ora 20:45, şi va fi cea de-a treia întâlnire directă dintre cele două echipe din acest sezon. În precedentele două meciuri directe, FC Voluntari şi Juventus Bucureşti au remizat alb de fiecare dată.

În acest moment, FC Voluntari vine după victoria obţinută în deplasarea de la Concordia Chiajna, scor 1-0, la primul meci cu Adrian Mutu pe banca tehnică. De partea cealaltă, Juventus are trei înfrângeri consecutive în Liga I şi pare condamnată la retrogradare.

"Pentru noi, primele trei meciuri sunt, de fapt, trei finale. Am trecut una cu bine, am obţinut trei puncte importante, dar mai avem mult de lucrat. Aparent, Juventus este o echipă la pământ, dar eu nu o privesc aşa. Acest meci este ultima lor speranţă de a redresa situaţia din clasament. Noi avem nevoie de continuitate acum, pentru că echipa asta nu e legat niciodată două victorii în acest sezon. Vreau continuitate, orice antrenor îşi doreşte asta" , a declarat Adrian Mutu.

Afla mai multe despre: fc voluntarijuventusbucurestiliga 1campionatadrian mutu 

viewscnt
Articole similare