Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

VIDEO Mutu şi Răducioiu, atacanţii români care au scris istorie în Serie A, au analizat transferul lui Mihăilă la Parma EXCLUSIV

VIDEO Mutu şi Răducioiu, atacanţii români care au scris istorie în Serie A, au analizat transferul lui Mihăilă la Parma EXCLUSIV

Serie A

Comentarii

Doi dintre marii fotbalişti români care au jucat în Serie A au analizat transferul lui Mihăilă la Parma, în exclusivitate pentru Telekom Sport.

271 de meciuri are Adrian Mutu în Serie A, 103 goluri şi 33 de pase decisive. Fostul mare atacant al naţionalei mărturiseşte că ştie că lui Mihăilă nu-i va fi uşor în Italia.

Intr-un interviu acordat în exclusivitate Telekom Sport, cel mai bun marcator român din istoria Serie A, Adrian Mutu a analizat transferul lui Mihăilă la Parma, fosta sa echipă: ”Ştiu şi antrenorul (n.r.-Fabio Liverani) pentru că am jucat împreună la Fiorentina. Mihăilă are calităţile necesare pentru a juca în Serie A. Îi ajut ca un frate mai mare. Chiar dacă băiatul meu e apropiat de vârstă cu ei, de o seamă cu Drăguşin, ca să spun aşa, că are 18 ani Mario, bineînţeles că încerc să îi ajut, uşa mea e deschisă tot timpul pentru ei. Ştiu prin ce trec pentru că am trecut şi eu, le înţeleg sentimentele, situaţiile, sper să îi ajut cu sfaturile şi să reuşesc să le îmbunătăţesc performanţa, să îi fac mai buni ca fotbalişti pentru că de asta sunt aici” a mărturisit Adrian Mutu

Mutu a marcat 69 de goluri pentru Fiorentina, 17 pentru Verona, 11 pentru Juventus, 22 pentru Parma, 2 pentru Milan şi 8 pentru Cesena.

Unul dintre cei mai mari atacanţi din istoria echipei naţionale. Florin Răducioiu ştie bine ce înseamnă Serie A. Are aproape 100 de meciuri în Il Calcio şi 22 de goluri pentru echipe ca AC Milan, Brescia, Bari sau Verona.

Tot în exclusivitate pentru Telekom Sport, fostul mare internaţional român, Florin Răducioiu a comentat transferul lui Mihăilă în Serie A: ”E foarte interesant acest transfer, poate Parma nu mai este echipa de altădată în care se investea foarte mult în tineri, au avut probleme în ultimii ani cu schimbarea de proprietari E o echipă care va lupta pentru a nu retrograda. E o variantă bună, ar fi fost mai bine, având în vedere că ştiu să lucreze cu tinerii. E un antrenor acolo care îmi place foarte mult, antrenează foarte bine tinerii. E bine că e acolo, va învăţa foarte multe lucruri. E nevoie de jucători tineri care ajung în campionatul Italiei, nu e foarte simplu, e un trend pozitiv pentru noi, am fost acolo şi ştiu ce înseamnă fotbalul italian” a explicat şi Florin Răducioiu.

Afla mai multe despre: mihăilăadrian mutuflorin răducioiu 

viewscnt
Articole similare