Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

VIDEO | "N-am avut antrenor, ne-au lipsit jucători, dar am câştigat cu inima". Vaşvari a dezvăluit problemele pe care le-a avut Sepsi în această săptămână

VIDEO | "N-am avut antrenor, ne-au lipsit jucători, dar am câştigat cu inima". Vaşvari a dezvăluit problemele pe care le-a avut Sepsi în această săptămână

Sepsi Sf. Gheorghe

Comentarii

Fără antrenor şi fără mulţi dintre jucătorii de bază în teren, totul din cauza focarului de coronavirus din lot, Sepsi s-a distrat cu Astra Giurgiu şi s-a impus cu 4-1.

"Ne doream foarte mult să câştigăm, dar ştiam că ne aştepta un meci foarte, foarte greu. Am trecut în această săptămână prin momente foarte dificile, mulţi colegi s-au îmbolnăvit, n-am avut antrenor, n-am avut preparator fizic, a fost greu.

În acest meci, abia am reuşit să aliniem un prim 11, dar am dat dovadă de caracter, am muncit foarte mult, chiar până la ultima picătură de energie şi am reuşit să câştigăm. Victoria din acest meci a fost obţinută cu inima", a declarat Gabriel Vaşvari.

Sepsi - Astra 4-1

Sepsi OSK Sfântu Gheorghe a învins-o, sâmbătă, pe teren propriu, cu scorul de 4-1, pe Astra Giurgiu, într-un meci contând pentru etapa a XVIII-a a Ligii I.

Golurile au fost marcate de Kovacs '11, Vaşvari '40 (penalty), Gonzalez '45 şi Bajrovici '75 pentru Sepsi, respectiv Tincu (autogol - 86) pentru Astra.

Meciul a fost arbitrat de Sebastian Colţescu, aflat la prima partidă condusă la centru după scandalul de la PSG - Instanbul BB, din decembrie.

El a fost ajutat de asistenţii Sebastian Gheorghe şi Ovidiu Artene.

Arbitru de rezervă a fost Andrei Antonie, iar observator Nicolae Grigorescu.

Afla mai multe despre: sepsiastra 

viewscnt
Articole similare