Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

VIDEO | "N-am mai marcat de mult, scap de o accidentare şi dau de alta!" Man a adus victoria FCSB şi a comentat interesul Sevillei pentru el, după meciul cu Poli Iaşi

VIDEO | "N-am mai marcat de mult, scap de o accidentare şi dau de alta!" Man a adus victoria FCSB şi a comentat interesul Sevillei pentru el, după meciul cu Poli Iaşi

FCSB

Comentarii

Dennis Man (21 de ani) a adus victoria FCSB într-o deplasare grea în Copou, cu Poli Iaşi. "Wonderkid-ul" lui Becali a adus victoria vicecampioanei cu un gol marcat în prelungirile partidei. La final, la super-flash-ul de pe gazon, Man a vorbit şi despre zvonurile care spun că este monitorizat de FC Sevilla, un club important din Spania.

Titular în partida cu Poli Iaşi, Man a avut o evoluţie ştearsă, dar a ieşit în evidenţă exact când a trebuit şi a marcat golul victoriei. "Perla" lui Becali a înscris golul victoriei în prelungirile partidei. Întrebat despre zvonurile care spun că Sevilla îl urmăreşte atent, Man a spus că îl bucură faptul că munca sa este apreciată.

"Mă bucur în primul rând pentru victorie, am muncit mult în acest meci şi părerea mea e că meritam să câştigăm. Nu am mai marcat de mult, având în vedere că scap de o accidentare şi dau de alta. Mă bucur când se vorbeşte despre mine, înseamnă că sunt apreciat şi se vede că muncesc, dar în această seară vreau să mă gândesc la victoria echipei mele şi vedem ce va fi pe viitor", a declarat Dennis Man, la finalul partidei cu Poli Iaşi, la super-flash.

Dennis Man e monitorizat de FC Sevilla, iar Gigi Becali ar putea realiza, în sfârşit, transferul pe bani mulţi la care visează, cu toate că e greu ca Man să convingă pe cineva să-l transfere prin evoluţia din acest meci. Presa din Spania a scris că oficialii andaluzilor s-au interesat deja de doi jucători pentru perioada de transferuri din iarnă: colegul lui Ianis Hagi de la Genk, Samata, şi Dennis Man. Gigi Becali ar fi dispus să se despartă de mijlocaşul de 21 de ani pentru 15 milioane de euro, însă reprezentanţii clubului Sevilla n-au venit, deocamdată, cu niciun răspuns la suma cerută de patronul roş-albaştrilor.

Dennis Man are 14 meciuri jucate în acest sezon, trei goluri marcate şi o pasă de gol.

 

Afla mai multe despre: dennis manreactiefcsbfc sevilla 

viewscnt
Articole similare