Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

VIDEO | "N-am niciun jucător cu kilograme în plus!" Adi Popa şi Gnohere sunt din nou buni de joc la FCSB. Vintilă a făcut anunţul

VIDEO | "N-am niciun jucător cu kilograme în plus!" Adi Popa şi Gnohere sunt din nou buni de joc la FCSB. Vintilă a făcut anunţul

FCSB

Comentarii

Niciun jucător de la FCSB nu mai are kilograme în plus. Bogdan Vintilă (48 de ani), antrenorul roş-albaştrilor, a făcut anunţul la finalul meciului câştigat de viceampioana României cu 3-1 în faţa sudcoreenilor de la Jeonbuk Hyundai FC. A fost ultima partidă de pregătire a FCSB-ului în cantonamentul din Spania.

Vintilă a făcut afirmaţia în contextul în care a fost întrebat dacă va conta pe "Bizonul" Gnohere şi pe Adi Popa, cunoscuţi în ultima vreme pentru faptul că au kilograme în plus. Antrenorul FCSB a anunţat că va conta în continuare pe Harlem Gnohere (31 de ani), atacantul care iniţial n-a făcut deplasarea cu FCSB în cantonament, dar în cele din urmă a fost primit în programul echipei din Spania. Totuşi, Gnohere n-a prins niciun meci de pregătire, Vintilă preferând să folosească un sistem cu Florinel Coman vârf.

"(n.r. - Contaţi pe Gnohere?) Contez pe orice jucător care e sub contract cu FCSB. (n.r. - E în formă?) Gnohere are calitate. Toată lumea a venit aici să se pună la punct din punct de vedere fizic, tocmai ca să intrăm în formă. În acest moment nu e nimeni în formă", a spus Bogdan Vintilă. Când a fost întrebat de Adi Popa, Vintilă a anunţat că niciun fotbalist de la FCSB nu are kilograme în plus la finalul cantonamentului din Spania: "Nu am niciun jucător cu kilograme în plus. Suntem în cantonament şi avem control strict", a mai spus Bogdan Vintilă.

FCSB a câştigat cu 3-1 ultima partidă de pregătire, contra sudcoreenilor de la Jeonbuk Hyundai FC.

Afla mai multe despre: fcsbkilograme in plusvintilagnoherepopa 

viewscnt
Articole similare