Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

VIDEO | ”N-are valoare! Nu poate la nivel înalt”. Becali l-a dat afară, dar el scrie istorie în Europa. Un fost jucător de la FCSB face show la noua echipă

VIDEO | ”N-are valoare! Nu poate la nivel înalt”. Becali l-a dat afară, dar el scrie istorie în Europa. Un fost jucător de la FCSB face show la noua echipă

FCSB

Comentarii

FCSB Bucureşti a preferat, la începutul sezonului, să aducă doi mijlocaşi ofensivi (Diego Salomao şi Thierry Moutinho), decât să se folosească de ceea ce avea în propria ogradă. În consecinţă, brazilianul William de Amorim a fost împrumutat din nou, în prima ligă din Grecia, la Xanthi.

Ajuns la 27 de ani, brazilianul William de Amorim era considerat în urmă cu trei ani, viitoarea aripă stângă a atacului naţionalei de fotbal a României. Naturalizarea sa părea principala misiune a întregului detaşament ce slujea fotbalul românesc. Actele au fost parafate într-un final, însă transferul lui William de la Astra la FCSB, anula toate evoluţiile sale bune de până atunci. A intrat în conflict cu patronul Gigi Becali şi a devenit persoana non-grata. Latifundarul din Pipera a comandat ca William de Amorim să fie "înstrăinat" rapid, mai ales că îl costase 700.000 de euro. Aşa că FCSB l-a împrumutat, rând pe rând, la Kayserispor şi Xanthi pentru a nu-i mai plăti salariul.

William de Amorim a bifat primele minute pentru Xanthi, în această ediţie de campionat, împotriva celor de la AEK Atena. Jucătorul deţinut de FCSB a intrat în minutul 60 al partidei, iar 7 minute mai târziu avea să deschidă scorul. Xanthi s-a impus cu scorul de 2-1, fiind primul succes din istoria de 52 de ani a clubului, pe terenul rivalilor din Atena.

William de Amorim este la Xanthi din luna ianuarie a acestui an. În ediţia trecută de campionat, fostul jucător al Astrei a bifat 11 prezenţe, fără să marcheze vreun gol.

”De Amorim nu are valoare. Lui i s-au dat şanse şi când a intrat, nu a făcut bine. El e băiat talentat, dar nu poate la nivel înalt. Corpul lui nu îi permite să evolueze la echipe mari. I se uzează pinioanele când îl bagi la antrenamente”, Gigi Becali, despre De Amorim.

Afla mai multe despre: fotbal 

viewscnt
Articole similare