Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

VIDEO | N-au făcut mare "Brînză". Campioana a umilit-o pe Botoşani în deplasare, dar cel mai frumos gol a fost marcat de gazde

VIDEO | N-au făcut mare "Brînză". Campioana a umilit-o pe Botoşani în deplasare, dar cel mai frumos gol a fost marcat de gazde

Superliga

Comentarii

CFR Cluj a umilit FC Botoşani chiar pe terenul celor din urmă. Chiar dacă echipa campioană a înscris de cinci ori, cel mai frumos gol a fost marcat de Ongenda.

Dezastru pe teren propriu suferit de FC Botoşani, într-o partidă ce a contat pentru etapa a 14-a din Liga 1, prima din retur. 

În prima repriză, campioana a fost cu golurile, iar gazdele cu ocaziile. CFR a marcat de două ori, prin autogolul lui Papa şi reuşita lui Culio, iar Botoşani a lovit de două ori bara, prin Ongenda şi Golofca. 

În a doua parte, campioana s-a dezlănţuit. Botoşani nu s-a văzut deloc, iar ardelenii au înscris pe bandă rulantă prin Păun, Deac şi Omrani. Totuşi, cel mai frumos gol al meciului a fost înscris în minutul 83 de Ongenda, printr-o execuţie similară cu cele reuşite de Neymar în tricoul fostei echipe a actualului jucător de la Botoşani, PSG. 

În urma acestui meci, CFR rămâne pe primul loc, în timp ce Botoşani ocupă poziţia a noua şi a acumulat două înfrângeri consecutive. 


VIDEO | FC Botoşani - CFR Cluj 1-5
Ongenda 83' / Papa 10' (autogol), Culio 28', Păun 58', Deac 69', Omrani 73'

Echipele de start

FC Botoşani: I. Brînză - Dumitraş, A. Miron, Burcă, Chitoşcă - E. Papa, Karaboue - Golofca, Ongenda, Fabbrini - M. Roman II
Rezerve: Fraisl, Chindriş, Patache, L. Fulop, A. Corban, N. Trujic, Brekalo

CFR: Jesus - Manea, Vinicius, Mureşan, Camora - Djokovic, Culio, Bordeianu - Deac, Omrani, Păun
Rezerve: A. Rus, Peteleu, Lang, Ioniţă, Costache, Mailat, Tambe

Final de meci. 

Min. 83: GOOL Botoşani! Ongenda a marcat probabil cel mai frumos gol al meciului. 

Min. 73: GOOOL CFR! Campioana face spectacol, înscrie şi Omrani. 

Min. 69: GOOOL CFR! Deac înscrie cu o lovitură de cap din interiorul careului. 

Min. 68: Ciprian Deac execută o lovitură liberă care loveşte bara porţii lui Brînză şi iese în afara terenului. 

Min. 54: GOOOL CFR! Alexandru Păun înscrie cu o execuţie elegantă la colţul scurt după o acţiune frumoasă a CFR-ului. 

Min. 45+1: Ocazie Botoşani! Şutul lui Golofca de pe linia careului de 16 metri loveşte bara, mingea ajunge la un apărător de la Botoşani, care trimite mult peste poartă. 

Min. 34: Ocazie Botoşani! Ongenda executa o lovitură liberă care se duce în bara porţii lui Jesus. 

Min. 28: GOOOL CFR! Culio înscrie după o fază rapidă de atac a campioanei. 

Min. 10: GOOOL CFR! Campioana deschide scorul printr-un autogol al lui Papa, după o fază încurcată în careul gazdelor. 

A început meciul. 


CFR Cluj a terminat turul campionatului regulat cu o deplasare grea, la Sepsi, acolo unde a învins, 2-1, chiar dacă a evoluat o perioadă cu un om mai puţin. Nici prima partidă din retur nu este mai uşoară pentru campioni, mai ales că la mijlocul săptămânii au avut şi un meci de Cupă la Mediaş. Cu toate acestea, CFR-ul speră să lege a patra victorie consecutivă şi să îşi păstreze poziţia de lider şi după partida de la Botoşani. 

  • LIVE VIDEO | FC Botoşani - CFR Cluj, sâmbătă, de la 21:00, pe Telekom Sport 1

Echipa antrenată de Costel Enache a încheiat turul de poziţie de play-out şi cu o înfrângere, în deplasare, la Viitorul. Botoşani are un oarecare avantaj în faţa campioanei, pentru că formaţia din Gruia nu i-a mai învins de patru meciuri. În ultimele trei partide de campionat au fost numai egaluri. Mai mult decât atât, în sezonul trecut de Cupa României, Botoşani a eliminat CFR-ul la lovituri de departajare. 

Afla mai multe despre: cfr clujfc botosaniliga 1cfr botosani 

viewscnt
Articole similare