Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

VIDEO | N-au mai suportat! Fanii lui Dinamo au intrat pe gazon să-şi facă dreptate. Imagini ŞOCANTE pe stadionul din Ovidiu. Jandarmeria a decis evacuarea în forţă

VIDEO | N-au mai suportat! Fanii lui Dinamo au intrat pe gazon să-şi facă dreptate. Imagini ŞOCANTE pe stadionul din Ovidiu. Jandarmeria a decis evacuarea în forţă

Dinamo București

Comentarii

Suporterii dinamovişti nu au mai răbdat ruşinea suferită la Ovidiu. Câţiva dintre ei au pătruns pe gazon, dar au fost blocaţi la timp de forţele de ordine.

Suporterii dinamovişti nu au mai răbdat ruşinea suferită la Ovidiu. Câţiva dintre ei au pătruns pe gazon, dar au fost blocaţi la timp de forţele de ordine. În acel moment scorul arăta Viitorul - Dinamo 3-0!

Mai mult, fanii ”câinilor” au rupt gardul despărţitor şi au continuat scandările şi injuriile la adresa conducerii clubului Dinamo, precum şi a antrenorului Eugen Neagoe. ”Sărim, sărim şi vă măcelărim!” s-a scandat din peluza ultraşilor dinamovişti. Italianul Mattia Montini a încercat să-i liniştească pe suporterii echipei sale. Ulterior, Managerul General Florin Prunea a mers în peluză pentru a discuta cu suporterii din Peluza Cătălin Hâldan. 

Conform surselor Telekom Sport, Gheorghe Hagi le-a cerut arbitrilor să evacueze galeria ”câinilor roşii”. Ulterior, jandarmii au decis ”evacuarea în forţă” a fanilor dinamovişti, dar se pare că n-a mai fost nevoie, pentru că aceştia au fost convinşi de Prunea să părăsească stadionul în linişte. Partida s-a reluat după 24 de minute! Viitorul a mai punctat de alte două ori prin Iancu şi Eric.

  • Alte scandări ale fanilor dinamovişti:  „Conducere de *****, Dinamo aţi îngropat!”, „Plecaţi cu toţii, lăsaţi-ne, Dinamo nu e o afacere!” sau „N-avem nevoie, n-avem nevoie de Eugen Neagoe!”.

 

Afla mai multe despre: fani dinamo 

viewscnt
Articole similare