Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

VIDEO | N-avem şanse la primul loc în grupa de calificare la EURO 2020. Cum vede Dică preliminariile care încep în martie

VIDEO | N-avem şanse la primul loc în grupa de calificare la EURO 2020. Cum vede Dică preliminariile care încep în martie

Echipa națională

Comentarii

Peste mai puţin de patru luni, România începe campania de calificare la Euro 2020. Prima partidă se joacă în Suedia, pe 23 martie. Dică a analizat şansele naţionalei lui Contra.

România începe campania pentru Euro 2020 la finalul lunii martie, o campanie la finalul căreia se poate consemna a doua participare consecutivă la Campionatul European. Ultima dată România reuşea participări succesive la turneul final continental în 1996 şi 2000. 

Pe 23 martie începem cu Suedia, o naţională situată acum cu 10 locuri mai sus decât România în clasamentul FIFA, pe locul 14. Tricolorii vor juca abia în septembrie împotriva Spaniei, meci pentru care se vor pregăti în partidele precedente cu Suedia, Insulele Feroe, Malta şi Norvegia. Chiar dacă mai e aproape un an până atunci, Dică nu dă prea multe şanse României la o victorie, calificarea la Euro însă, e posibilă. Primele două clasate în fiecare dintre cele zece grupe, merge direct la turneul final din 2020. 

"Şanse avem, normal. Cred că ne vom lupta pentru locul doi cu Norvegia şi Suedia. Dacă reuşim din meciurile cu Spania sa obţinem punct sau puncte este un lucru bun pentu noi, dar meciurile cele mai importnate sunt cu Suedia, Norvegia si cu celelalte care nu au sanse să meargă la Campionatul European. Avem şansă. trebuie să credem în ea, să îi încurajăm, să fim pozitivi, să ajutpm şi noi cu ce putem echipa naţională", a declarat Dică pentru Telekom Sport. 

România e în grupa de califcare la EURO 2020 cu Spania, Suedia, Norvegia, Insulele Feroe şi Malta. 

Afla mai multe despre: romaniaeuro 2020preliminariidicasuediaspania 

viewscnt
Articole similare