Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

VIDEO | Napoli a învins-o pe Sassuolo şi s-a apropiat la un punct de Milan. Vlad Chiricheş a fost accidentat şi nu a jucat

VIDEO | Napoli a învins-o pe Sassuolo şi s-a apropiat la un punct de Milan. Vlad Chiricheş a fost accidentat şi nu a jucat

Serie A

Comentarii

Napoli a învins-o pe Sassuolo, scor 2-0, în etapa cu numărul 36 din Serie A. Sâmbătă, în aceeaşi rundă, Parma a învins-o pe Brescia, 2-1, inter s-a impus în deplasare la Genoa, 3-0.

VIDEO | Napoli - Sassuolo 2-0

ECHIPELE DE START

  • Napoli: Ospina - Leandrinho, Manolas, Koulibaly, Hysaj - Ruiz, Lobotka, Zielinski - Callejon, Milik, Insigne
  • Sassuolo: Consigli - Muldur, Marlon, Ferrari, Rogerio - Magnanelli, Locatelli - Berardi, Djuricic, Traore - Caputo 

Min. 90+4: GOL Napoli! Brazilianul Allan înscrie şi stabileşte scorul final. 

Min. 8: GOL Napoli! Hysaj deschide rapid scorul pentru gazde. 


Vecine de clasament, dar la distanţă mare de puncte, Napoli şi Sassuolo se întâlnesc pe San Paolo, în etapa a 36-a din campionatul Italiei. Ambele echipe vin după înfrângeri în ultimele partide disputate, Napoli cu (1-2) şi Sassuolo cu AC Milan (1-2). Echipa lui Gennaro Gattuso trage tare să prindă un loc de cupe europene pe ultima sută de metri.

Napoli e pe locul şapte, cu 56 de puncte, trei puncte de AC Milan, care ocupă locul de preliminarii Europa League, cu 59 de puncte. Sassuolo e vecina de clasament a lui Napoli, pe locul opt, cu 48 de puncte însă. Echipa lui Vlad Chiricheş n-ar emoţii nici la retrogradare, nici la cupele europene.

Sassuolo are infirmeria plină înaintea deplasării pe San Paolo. Printre accidentaţi se numără şi românul Vlad Chiricheş, care nu va avea ocazia să-şi înfrunte fosta echipa din cauza unor probleme la gambă. Boga, Bourabia, Defrel, Obiang şi Romagna sunt ceilalţi indisponibili de la Sassuolo.

De la Napoli vor lipsi Fernando Llorente, cu probleme musculare, şi portarul David Ospina, care e accidentat la coapsă.

LIVE VIDEO | Napoli - Sassuolo, sâmbătă, de la 22:45, pe Telekom Sport 2 şi telekomsport.ro

Sassuolo şi Napoli au câte o singură înfrângere în ultimele cinci partide din Serie A, iar în ceea ce priveşte duelurile directe, napoletanii au luat 11 puncte din ultimele cinci confruntări cu Sassuolo. Napoli a câştigat de trei ori, iar două partide s-a terminat la egalitate.

 

Afla mai multe despre: napolisassuolopreviewserie a 

viewscnt
Articole similare