Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

VIDEO | Napoli a învins şi acasă, 1-0 cu Fiorentina, iar după meci a început petrecerea pentru titlul din Serie A! Juventus a urcat pe locul secund

VIDEO | Napoli a învins şi acasă, 1-0 cu Fiorentina, iar după meci a început petrecerea pentru titlul din Serie A! Juventus a urcat pe locul secund

Serie A

Comentarii

Rezumatele zilei din Serie A.

Atalanta - Juventus 0-2

Juventus e cu un pas în grupele Ligii Campionilor. Bătrâna Domnă s-a impus la Bergamo în faţa Atalantei. Puştiul de 19 ani, Samuel Iling Junior a deschis scorul. A fost primul lui gol în Serie A. Platt fusese ultimul englez care marcase pentru Juventus în urmă cu 30 de ani. 

Vlahovic a avut parte de scandări rasiste la Bergamo. Sârbul şi-a luat revanşa. în prelungiri a dat un gol de generic şi Juve e pe doi în Serie A. Are 5 puncte peste locul 5 ocupat de Milan.

Torino - Monza 1-1

Cu un final liniştit de sezon, vecinele de clasament Torino şi Monza şi-au împărţit punctele. Sanabria a marcat în primele secunde ale primei reprize şi a ajuns la 11 goluri în acest sezon. Caprari a egalat în final cu un şut superb, iar partida s-a încheiat 1-1.

Napoli - Fiorentina 1-0

Napoli este un oraş fericit după titlul câştigat de în Serie A. Meciul cu Fiorentina a trecut în plan secund. Trupa lui Spaletti a câştigat italieneşte. Napoli a avut grijă să nu le strice sărbătoarea suporterilor. Lui Osimhen i-au trebuit 2 penalty-uri ca să înscrie golul victoriei cu echipa viola. Pe primul l-a scos Terraciano. 

După meci, a început petrecerea, atât pe stadion, cât şi în oraş, sub privirile patronului De Laurentiis. 

Lecce - Verona 0-1

 

Afla mai multe despre: napoli serie aserie ajuventus 

viewscnt
Articole similare