Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

VIDEO Napoli a spulberat-o pe Atalanta, Lazio a suferit a doua înfrângere a sezonului de Serie A, iar Juve s-a împiedicat la Crotone. Toate golurile + Derby della Madonnina se văd AICI

VIDEO Napoli a spulberat-o pe Atalanta, Lazio a suferit a doua înfrângere a sezonului de Serie A, iar Juve s-a împiedicat la Crotone. Toate golurile + Derby della Madonnina se văd AICI

Serie A

Comentarii

Napoli a învins-o clar pe Atalanta în primul meci al zilei din Serie A. Juve s-a împiedicat pe terenul lui Crotone, la care nu a evoluat deloc Denis Drăguş

Rezultatele zilei:

  • Napoli - Atalanta 4-1
  • Inter - AC Milan 1-2
  • Sampdoria - Lazio 3-0
  • Crotone - Juventus 1-1

Juventus s-a împiedicat pe terenul nou promovatei Crotone. Pirlo a trimis în teren şapte titulari care nu se născuseră când a debutat Buffon în Serie A, în 1995, iar gazdele au profitat. Nigerianul Simmy l-a înving pe legendarul portar italian de la punctul cu VAR. La debutul la Juve, Chiesa a fost înger şi demon: a pasat decisiv pentru golul egalizator al lui Morata. Apoi, în repriza a doua a fost eliminat, iar campioana nu a mai avut forţa să înscrie golul victoriei.

Atalanta a păţit la Napoli ce le-a făcut ea multor adversare în Serie A în ultimii doi ani.

Echipa lui Gattuso a năucit-o pe cea a lui Gasperini, chiar în ziua în care clubul oaspete a împlinit 113 ani. În 20 de minute, napoletanii au marcat de patru ori. Lozano a reuşit a doua sa dublă în două etape la rând. Politao a dus apoi scorul la 3-0.

Osimhen a punctat pentru prima dată în campionatul Italiei şi a dus tabela la un incredibil 4-0. Lammers a punctat pentru Atalanta în repriza secundă, însă Zeiţa a suferit cea mai grea înfrângere a ultimilor doi ani în Serie A. Napoli are un start perfect, cu 3 victorii în trei etape jucate.

Lazio a suferit a doua înfrângere a sezonului de Serie A şi a fost din nou una la trei goluri diferenţă. După 1-4 cu Atalanta, romanii, fără Ştefan Radu, accidentat, au cedat fără drept de apel pe terenul Sampdoriei. Veteranul Quagliarella a deschis scorul cu o lovitură superbă de cap. La pauză a fost 2-0 pentru genovezi. Augello a prins un şut fără replică pentru Strakosha. După pauză, a mai înscris şi Damsgaard, în urma unei gafe în defensiva lazială. S-a terminat 3-0 pentru Sampdoria, iar pentru Lazio urmează meciul de Liga Campionilor cu Borussia Dortmund.

Abia revenit după coronavirus şi la două săptămâni după ce a împlinit 39 de ani, Ibrahimovic a decis derby-ul oraşului Milano. Starul suedez a deschis scorul cu Inter după ce în prima fază Handanovic îi parase lovitura de la 11 metri pe care tot Zlatan a obţinut-o. Patru minute mai târziu, Leao a centrat perfect, iar Ibra a dus scorul la 2-0. Inter a revenit repede în joc, după reuşita lui Lukaku din minutul 28. A urmat un meci de mare luptă, cu Inter în căutarea egalării, dar belgianul a ratat incredibil. Milan s-a impus în derby şi este singura echipă din Europa care nu a pierdut nici un meci din martie încoace.

Afla mai multe despre: serie anapoli 

viewscnt
Articole similare