Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

VIDEO | Napoli - Arsenal 0-1. Cu Vlad Chiricheş integralist, italienii pierd şi meciul retur şi ratează calificarea în semifinalele Europa League

VIDEO | Napoli - Arsenal 0-1. Cu Vlad Chiricheş integralist, italienii pierd şi meciul retur şi ratează calificarea în semifinalele Europa League

UEFA Europa League

Comentarii

Cu Ovidiu Haţegan la centru şi Vlad Chiricheş titular, Napoli a ratat calificarea în semifinalele Europa League, după ce a fost învinsă şi pe teren propriu de Arsenal.

După victoria cu 2-0 din tur, englezii au avut probleme în debutul partidei. Napoli a început în forţă şi după ocazia lui Callejon, a reuşit să şi marcheze, dar golul a fost anulat în urma semnalizării lui Octavian Şovre. Entuziasmul gazdelor s-a risipit după lovitura liberă executată de Lacazette, în minutul 36.

Chiricheş a avut penultima ocazie de gol a partidei, în timp ce şirul ocaziilor a fost încheiat cu şansa lui Milik. Arsenal s-a impus cu 1-0 şi s-a calificat în semifinale, scor 3-0 la general.

Arsenal a câştigat cu 2-0 meciul tur de pe Emirates, dar are o misiune grea în manşa retur. Stadio San Paolo este o adevărată forţăreaţă, Napoli câştigând 16 din cele 22 de meciuri pe teren propriu în acest sezon, Juventus fiind singura echipă care a plecat cu toate cele trei puncte. În schimb, Arsenal a câştigat doar trei din ultimele 13 meciuri în toate competiţiile. 

În continuare, Napoli este fără Raul Albiol, dar cu toate acestea Vlad Chiricheş nu este anunţat titular. La Arsenal, Lacazette a fost ţinut pe bancă în campionat tocmai pentru a juca în acest meci, dar Lucas Torreira are şanse mici de a juca. 

ECHIPE PROBABILE 

NAPOLI: Meret - Malcuit, Maksimovic, Koulibaly, Mario Rui - Jose Callejon, Allan, Ruiz, Zielinski - Insigne, Milik
Absenţi: Raul Albiol, Diawara

ARSENAL: Cech - Sokratis, Koscielny, Monreal - Maitland-Niles, Xhaka, Guendozi, Kolasinac - Ramsey, Mkhitaryan - Lacazette
Absenţi: Holding, Bellerin, Welbeck

Tot de la aceeaşi oră se joacă şi celelalte sferturi de finală, pe programele Telekom Sport. Chelsea - Slavia Praga va fi pe TS2, Eintracht Frankfurt - Benfica pe TS3 şi Valencia - Villarreal pe TS4. 

Nu vezi Telekom Sport 1 şi 2? Abonează-te la PLUS

Afla mai multe despre: napoliarsenaleuropa league 

viewscnt
Articole similare