Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

VIDEO | Narcis Răducan exultă după victoria FCSB-ului cu U Cluj, din optimile Cupei României: "Echipa se comportă ca o campioană"

VIDEO | Narcis Răducan exultă după victoria FCSB-ului cu U Cluj, din optimile Cupei României: "Echipa se comportă ca o campioană"

Fotbal

Comentarii

FCSB s-a calificat în sferturile de finală ale Cupei României, marţi seară, după ce a învins-o pe U Cluj, scor 1-0 (1-0). Unicul gol al partidei a fost marcat de Ioan Hora, în minutul 12, din lovitură liberă. Florin Tănase a irosit o lovitură de la 11 metri în minutul 87, şutul său fiind parat de Dur-Bozoancă.

La finalul partidei de la Cluj, directorul sportiv al FCSB, Narcis Răducan s-a declarat mulţumit de victoria obţinută de jucătorii săi, însă s-a arătat surprins de replica extrem de solidă pe care au dat-o adversarii. Portarul Andrei Vlad a fost providenţial în câteva rânduri, la raidurile "studenţilor" de la Cluj.

"O calificare importantă, mai ales că era un prag psihologic pentru clubul nostru. După cum ştiţi, în ultimii ani am avut o problemă în această competiţie şi reprezintă un pas important pentru noi. A fost mai greu decât ne aşteptam, trebuie să recunoaştem. Am întâlnit o echipă foarte bună. Felicităm studenţii clujeni. Principalul adversar a fost tocmai lupta noastră cu concentrarea, cu relaxarea. Pe undeva intervine, după o victorie categorică la Târgu Mureş şi perspectiva unui joc cu o echipă de liga a doua", a spus Narcis Răducan.

Unicul gol al partidei a fost marcat de Ioan Hora, în minutul 12, după ce a transformat perfect o lovitură liberă de la 20 de metri. Pentru atacantul în vârstă de 31 de ani, a fost primul gol marcat în tricoul FCSB-ului din luna iulie, când marca în poarta celor de la Hermannstadt.

"Hora este un fotbalist extraordinar, a marcat un gol foarte frumos şi ne bucură mult realizarea lui. Meciul nu a fost simplu, dar s-a alergat foarte mult, chiar dacă pe alocuri a fost şi lipsă de concentrare. Echipa a învăţat să se comporte ca o campioană, chiar dacă în acest moemnt nu am ajuns unde ne-am dorit. Totuşi, comportamentul este de o echipă campioană. Sperăm să menţinem acest ritm până în iarnă şi să abordăm primăvara fotbalistică cu succes", a completat directorul sportiv al FCSB-ului.

Afla mai multe despre: fotbal 

viewscnt
Articole similare