Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

VIDEO | Narcis Răducan şi-a intrat în drepturi şi îi caută antrenor lui Becali. Ce spune despre eventuala colaborare cu Enache

VIDEO | Narcis Răducan şi-a intrat în drepturi şi îi caută antrenor lui Becali. Ce spune despre eventuala colaborare cu Enache

FCSB

Comentarii

Deşi au trecut două săptămâni de la demisia lui Bogdan Andone, FCSB încă nu şi-a găsit antrenor. Narcis Răducan, venit în locul lui Mihai Stoica, şi-a intrat deja în rol şi a început să caute omul potrivit pentru banca roş-albaştrilor.

"Trebuie precizat că poziţia mea este de director sportiv, care trebuie să asigure legătura dintre patronat şi echipă. Fişa postului este foarte exactă. Asta am şi dorit de la început. În relaţia cu domnul Becali, am dorit ca lucrurile să fie simple.

Eu trebuie să vin cu o expertiză din punct de vedere sportiv la tot ceea ce înseamnă echipă. Decizia este a dânsului, pentru că asta este normal, iar asta mi-am asumat-o. Nu am să încerc să fiu mai important decât sunt, pentru că nu ajută la nimic.

În momentul ăsta toată lumea este concentrată pe meciul de la Piteşti. Avem un staff şi este important să îl protejăm. După acest meci, vom decide în ceea ce priveşte antrenorul. M-aş bucura, ca la un moment dat, să lucrez cu Costel Enache, pentru că este un antrenor foarte bun. Situaţia este atât de delicată în momentul ăsta, încât nu ne permitem să privim mai departe de primul meci" , a declarat Narcis Răducan.

 

Afla mai multe despre: fcsbsteauabecali 

viewscnt
Articole similare