Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

VIDEO | Narcisa Lecuşanu e unul dintre oamenii importanţi din Federaţia Internaţională de Handbal, dar puţini ştiu că a cochetat şi cu antrenoratul: "Mi-am dat seama că nu e pentru mine"

VIDEO | Narcisa Lecuşanu e unul dintre oamenii importanţi din Federaţia Internaţională de Handbal, dar puţini ştiu că a cochetat şi cu antrenoratul: "Mi-am dat seama că nu e pentru mine"

Handbal

Comentarii

Narcisa Lecuşanu este în prezent unul dintre oamenii importanţi din Federaţia Internationala de Handbal. Puţini ştiu însă că înainte de a ocupa functii administrative, Lecusanu a stat si pe banca tehnica.

"Am cochetat cu antrenoratul în străinătate. Întotdeauna când am ajuns la echipele mari, chiar de la Lutzellinden când am ajuns, am antrenat puţin. Am antrenat junioare I şi am văzut ce înseamnă să fii şi antrenor. După care, în Danemarca, din nou am preluat, alături de alţi oameni, pentru că deja se suprapuneau orele de joc ale copiilor cu ale mele... Dar mergeam la antrenamente. Mi-am dat seama că antrenoratul nu e pentru mine la senioare. Şi dacă nu ajungi în Liga Campionilor ca antrenor... Dar nu m-am văzut antrenor, îmi place hârţogăraia, îmi place în spate ce se întâmplă. Îmi place legislaţia, îmi place să citesc, îmi place să vin cu soluţii", a spus Narcisa Lecuşanu, la Telekom Sport, în cadrul emisiunii Top Interviuri.

Timp de şase ani, până în 2016, Lecuşanu a fost şi antrenor federal al naţionalelor feminine.

"Cât am fost antrenor federal sau director tehnic, s-au tot schimbat denumirile astea, dar noi rămâneam aceiaşi şi făceam acelaşi lucru, poate chiar mai mult, chiar şi domnul Tadici mă consulta sau Radu Voina. Eram pe aceeaşi lungime de undă cu ei. Dar eu eram în spatele băncii şi nu trebuia să iau decizia în momentul jocului pe teren. Dar de multe ori am simţit că aş schimba asta sau aş face asta. Şi de câte ori se întâmpla asta în teren, de cele mai multe ori erau idei bune", a adăugat Narcisa Lecuşanu.

Afla mai multe despre: lecusanu 

viewscnt
Articole similare